04aug

App laten maken

Uh ja.. maar kan ik wel een eigen App laten maken?
Heeft het wel nut om een eigen App te laten ontwikkelen?
Is dat niet alleen voor grote bedrijven met een groot marketingbudget?
Ik ben maar een klein MKB bedrijf, zitten mijn klanten wel te wachten op mijn eigen App?

Allemaal valide vragen die we in het volgende artikel allemaal beantwoorden.
Er worden dagelijks heel veel Apps gemaakt en toegevoegd aan de verschillende App Stores. We gaan de exacte getallen hier niet benoemen. Want leest u dit artikel over 4 maanden dan zijn de getallen alweer achterhaald. Maar het zijn er heel veel, miljoenen Apps.
Dan kan je op twee manieren daar naar kijken. Je kan de stelling innemen dat er al zoveel Apps zijn. En dat het dan toch geen nut heeft om er zelf één te maken. Of je kan andersom denken. Wanneer er zoveel Apps al in de App Stores staan, dat de makers van deze Apps er toch baat bij moeten hebben. Dus is het wellicht ook voor jouw bedrijf interessant om een eigen App te hebben.

De conclusie is duidelijk: Een eigen App – voor iedere MKB ondernemer is een perfect idee.

 1. Marketing en PR

  Als het goed is probeer je zo goed mogelijk je bedrijf te positioneren en te promoten. Het contact op zoeken met de traditionele en moderne media is één van de belangrijke activiteiten hierbij. Media zijn kieskeurig met het plaatsen van berichten over bedrijven, maar op het moment dat je met innovatieve technologie komt dan is de kans veel groter dat de media bereid is aandacht aan je te schenken.
  Een mobiele App voor je klanten en relaties is bij uitstek de mogelijkheid om ook een mooie introductie voor je bedrijf te realiseren in de media. De introductie van de nieuwe App die je hebt laten maken stel je op die manier heel snel voor aan je publiek. Nieuwe technologie heeft ook een positieve uitstraling op je bedrijf. Mensen percipiëren een bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technologie ook als deskundiger en beter.

 2. Lokale informatie wordt het meest gezocht via mobiele devices

  Wanneer mensen lokale informatie nodig hebben dan wordt dit in de meeste gevallen via mobiele telefoons of tablets opgezocht. Dit zijn vaak ad-hoc activiteiten wanneer je iets wil kopen of ergens naar toe gaat. Bijvoorbeeld men wil onverwachts ergens iets gaan eten. Of er is plotseling behoefte aan iets onderweg. Dit kan van alles zijn, je hebt waarschijnlijk zelf ook vele malen zoiets dergelijks meegemaakt. Dit gebeurt jouw klanten ook en dan is de vraag komen ze automatisch bij jou terecht om toch bij de concurrent.
  Juist voor bedrijven met lokale activiteiten is het cruciaal dat ze mobiel aanwezig zijn. Een eigen App ontwikkelen is voor hen dus een hele goede mogelijkheid om dit te bereiken.

 3. Bereik je doelgroep

  Een steeds groter deel van de bevolking gebruikt een smartphone. En dit zijn echt niet alleen maar de jonge mensen. Ook steeds meer oudere hebben een smartphone en maken intensief gebruik van de mogelijkheden. En uiteraard groeit het gebruik in de toekomst nog veel verder aangezien de huidige generatie niet beter weet dan het gebruiken van mobiele Apps. Dus wil je je huidige en toekomstige klanten bedienen en bereiken. Dan ga je als ondernemer een eigen App laten maken, met je eigen App bereik je de klanten perfect op hun mobiele telefoon. Duidelijk wederom een reden waarom je een eigen App laten maken een must is voor iedere ondernemer die ook in de toekomst succesvol wil zijn.

 4. Verbetering je informatie voorziening en bereikbaarheid

  Een native App laten maken resulteert in een App die flexibel, betrouwbaar, innovatief en snel is. Native Apps hebben een zeer goede gebruikerservaring. Iedere App die wij maken wordt zowel gemaakt voor de Apple Store als de Google Play Store. Dus ongeacht om de gebruiker een iOS of Android telefoon of tablet heeft ze maken gebruik van de App die je hebt laten maken. Native Apps werken naadloos samen met de functies van je smartphone zoals bijvoorbeeld GPS en camera. Ook hebben Native Apps geen internetverbinding nodig en zijn dus ook zeer flexibel en betrouwbaar in het gebruik .

 5. Push berichten

  Via het meegeleverde CMS systeem is het mogelijk om de gebruikers van de App die je laat maken ook berichten te sturen d.m.v. pushberichten. Pushberichten zijn een krachtig en effectief communicatiemiddel. Wanneer je op een positieve manier gebruik maakt van pushberichten dan is dit de meest effectieve manier om je klanten naar de juiste informatie te dirigeren. Een Push bericht wordt namelijk door de app gebruikers op het scherm van hun smartphone ontvangen. Of de App nu geopend is of niet, ze zien je bericht dus altijd. En wanneer men op het bericht klikt worden ze direct doorgestuurd naar de pagina in de App die jij voor dit specifieke bericht hebt ingesteld. Een betere en effectievere manier van marketing is er niet. De conversie ratio is veel hoger dan met bijvoorbeeld nieuwsbrieven of Google Adwords.

 6. Verkopen via de App

  Heb je al een webshop of verkoop je op een andere manier producten al online. Dan is dit eenvoudig ook in de App te laten maken. Maar zelfs wanneer je hier nog geen gebruik van maak heeft de App op zich ook de mogelijkheid producten direct te laten bestellen en af te rekenen met Paypal. Een zeer eenvoudige en snelle manier om met online verkoop te beginnen. De verkoop via smartphones zal de komende jaren alleen maar verder stijgen. Zorg dat ook jouw producten op deze manier verkrijgbaar zijn. Laat nu je eigen Appshop maken.

 7. Innovatie is lonend

  Innovatie levert veel op. Zeker wanneer het nu zo eenvoudig is om je eigen App te laten maken. Vergelijk het maar met de bedrijven die als eerste een website hadden, voordat de concurrentie dit ook deed. En wat er nu betaald moet worden om bovenaan in Google te staan. De bedrijven die hier vroeg in hebben geïnvesteerd plukken daar nu nog steeds de vruchten van. Omdat het internet nu verschuift (of eigenlijk al verschoven is) van desktop naar mobiel gebruik is de verschuiving van website naar App een logisch gevolg. De online wereld veranderd en alleen de bedrijven die snel mee gaan met deze verandering gaan profiteren van de voordelen. Hoe sneller je een eigen App laat maken des te groter wordt de voorsprong die je zult opbouwen op je concurrenten.

 8. Loyaliteit moet je verdienen

  Met een eigen App beschik je over de unieke mogelijkheid de trouwe klanten te belonen door middel van acties of een loyaliteitsprogramma. Een native App is namelijk voorzien van intelligentie. De native App kan gebruik maken van bijvoorbeeld de GPS en mensen binnen een bepaalde omgeving berichten sturen met speciale aanbiedingen of cadeau bonnen.
  Laat nu je native iOS en Android App maken
  Iedere App wordt geheel ontwikkeld met een uniek design geheel in jouw huisstijl. De ontwikkeltijd is zelden meer dan een paar weken. En de prijs van een App is gemiddeld lager dan de kosten van een advertentie of een Google Adwords campagne.

De conclusie is duidelijk: Een eigen App laten maken voor iedere MKB ondernemer is een perfect idee. Neem nu contact met ons op voor het laten maken van je eigen App.

 

Our development team loves working with challenges and deliver great products. Front-end developers turn designed interfaces into interactive experiences on various devices using HTML5, CSS3, JavaScript and its frameworks like React.js, Angular.js, as well as WebGL and Canvas for rich graphics. We have experience with cloud-based servers such as Amazon AWS, Heroku and DigitalOcean.

At the same time our back-end team develops your product core and ensures in its highest performance, security and stability. Our technologies of choice are PHP, Ruby on Rails, Node.js and Go, Swift and Objective-C for iOS, Java for Android. Regardless of your tech level, our team will provide you detailed consulting and suggest the best solution for your business goals.

 

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button