CRM Advies - een introductie

Er zijn tientallen CRM-systemen op de markt en het valt niet mee om door de bomen het bos te zien. Bij het kiezen van het beste pakket voor jouw situatie zijn er diverse valkuilen te vermijden. Kun je wel wat advies gebruiken bij het selecteren van het beste CRM-systeem voor jouw organisatie. Bij Mobile XL ben je aan het juiste adres voor een eerlijk CRM Advies.

Je kunt zelf softwarepakketten en aanbieders met elkaar vergelijken en hier gemakkelijk weken of zelfs maanden aan besteden. Je raakt immers gemakkelijk verstrikt in alle fantastische dingen die CRM kan doen voor je bedrijf. Maar jouw tijd is kostbaar. Bespaar die tijd door advies in te winnen. Dat is een investering die je gemakkelijk terugverdient.

Wat zijn je bedrijfsprocessen, de basis van het CRM Advies?

Het in kaart brengen van je bedrijfsprocessen en je groeiplannen, is de eerste stap naar het selecteren van de beste CRM software. Wil je CRM vooral inzetten voor verkoop? Zo ja, hoe werkt je verkoopafdeling en hoe is die verbonden met je marketingafdeling? Hoe is de afstemming met het front- en backoffice? Welke collega’s hebben baat bij een CRM-systeem? Inzicht in deze en andere bedrijfsprocessen helpt je om te beslissen welke functionaliteiten je echt nodig hebt, zodat een CRM oplossing de meeste waarde toevoegt aan je organisatie. Ons CRM advies zal hier naadloos op aansluiten.

CRM Software en marketing automation
Betrouwbaar en onafhankelijk CRM Advies

Mobile XL neemt je bedrijf graag onder de loep om alle bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te analyseren waar je met CRM de meeste winst kunt behalen. MobileXL geeft je betrouwbaar en onafhankelijk CRM-advies om de juiste software te kiezen. Mobile XL laat je zien hoe CRM voor jouw organisatie het beste geïmplementeerd kan worden en blijft desgewenst ook na de implementatie betrokken bij je bedrijf.

Second opinion

Gebruik je al een tijdje CRM-software en wil je wel eens de mening van een expert over de kwaliteit, het gebruik, of de toekomstbestendigheid van je software? Bij Moblie XL kun je ook terecht voor een second opinion. Vraag nu CRM Advies aan bij ons wanneer je vragen hebt over bruikbaarheid, mogelijke verbeteringen en kosten.

Zoho Bigin
Voor startende organisaties en bedrijven die nu nog zonder CRM werken is Zoho Bigin een goed begin.
Zoho CRM
Voor de grotere organisaties met uitgebreide behoeftes op het gebied van verkoop en marketing management.
Zoho CRM Plus
Professionele oplossing voor de veeleisende en zeer actieve organisaties met behoeftes op het gebied van marketing automation

Probeer nu gratis het Zoho Unified Customer Experience Platform

Bedien de klant op zijn wenken in ieder stadia van de customer life cycle en maak van hen een ambassadeur van je merk. De Ferrari onder de CRM oplossingen. De ultieme versie van de Zoho Sales en Marketing mogelijkheden.

Zoho CRM Plus banner
Call Now Button