10aug

De 10 handigste integraties voor Zoho

We gebruiken allemaal veel verschillende applicaties en tools tijdens ons werk. En op sommige dagen zien we de bomen door het bos niet meer met alle diverse notificaties en software. Precies om deze reden heeft Zoho het mogelijk gemaakt om al je favoriete apps en tools te integreren in je Zoho software. Zo blijven jij én je apps verbonden. Wij hebben onze favoriete –en handigste- integraties voor Zoho op een rijtje gezet voor je.  

 

#1 WhatsApp Business

Praat met je klanten waar ze het liefst communiceren: via WhatsApp. Door Whatsapp Business toe te voegen aan je klantenservicestrategie geef je je klanten de mogelijkheid om hen van dienst te zijn, waar ze ook zijn. Op deze manier kun je nog eenvoudiger een relatie opbouwen met je klanten.

 

#2 Jira

Breng de communicatie tussen je support en software development teams naar het volgende level. Om je support tickets te relateren aan je ontwikkel activiteiten is het mogelijk om Zoho te integreren met je Jira omgeving. Hiermee hebben beide teams goed zicht op de impact van klantvragen en problemen bij je software ontwikkelteams.

Jira zorgt ervoor dat teams agile samenwerken.

 

#3 Kamer van Koophandel

De integratie van de Kamer van Koophandel gaat samen met Zoho CRM. Het is een directe koppeling met de data uit het Handelsregister. Zo verlink je de data eenvoudig in je CRM omgeving en worden onnodige fouten voorkomen. Dit maakt het werk voor jouw en je team nog efficiënter.

 

#4 Exact Online

Met Exact Online heeft jouw bedrijf de mogelijkheid om flexibel te ondernemen. De integratie zorgt ervoor dat het gehele proces tussen de sales en finance afdeling wordt gestroomlijnd. Zo krijgt je sales team inzicht in de financiële status van je klanten, zonder dat zij een licentie nodig hebben van Exact Online.

 

#5 Webshop Integratie

Integreer je WooCommerce, Shopify of andere webshops in je Zoho software en krijg een 360 graden view van je klant. Alle orders staan automatisch in je klantenrecord, gekoppeld met voorraadbeheer en logistiek. Als resultaat weet je klantenservice precies welke producten de klant heeft besteld en kan sneller inspelen op vragen en eventuele problemen.

 

#6 VoIP

Gebruik je internetverbinding ook voor je telefonie. Koppel je VoiP omgeving nu direct aan je CRM en Support oplossing van Zoho. Zo bel je met gemak vanuit je applicatie. Herken je klanten bij binnenkomende gesprekken, zoek nooit meer naar je klantgegevens en maak direct notities. Speciaal voor callcenters is er de mogelijkheid om voor iedere groep aparte instellingen te maken. 

Met VoIP ben je als bedrijf flexibel en altijd bereikbaar.

 

#7 VIES Database

Doet jouw bedrijf veel internationale zaken? Dan weet je vast en zeker dat het btw-nummer van je klanten controleren een terugkerende activiteit is. Met de VIES Database integratie verifieer je automatisch de btw-nummers van je internationale klanten. Dit voorkomt fouten en maakt je ICP administratie eenvoudiger.

 

#8 DocuSign

Laat al je contracten met gemak ondertekenen vanuit je DocuSign integratie. De integratie geeft toegang tot het veilig ondertekenen en goedkeuren van documenten. Documenten kunnen in verschillende bestandsformaten verzonden worden en gevolgd worden door het hele proces. Door de integratie met Zoho bespaar je kosten en tijd.

 

#9 Azure DevOps

Werkt je organisatie met Azure DevOps en is dit de basis van je ontwikkel activiteiten? Dan is de Azure DevOps integratie met Zoho een goede mogelijkheid om al je informatie te integreren. Hierdoor beschikken beide teams over de actuale status en impact van onder andere de support en projectmanagement over de software ontwikkelteams.

 

#10 Zoom

Profiteer van automatisch gemaakte koppelingen tussen je Zoho software en Zoom. De integratie maakt het mogelijk dat jij en je team online meetings kunnen starten of plannen vanuit je Zoho omgeving in Zoom. Het integreren van Zoom kan onder andere handig gebruikt worden bij het maken van online afspraken met prospects en klanten die in Zoho CRM worden gemanaged. 

 

Call Now Button