Lightspeed webshop integratie met Zoho CRM

De webshop van Lightspeed heeft op zich alles voor het afhandelen van een enkele webshop.
Maar wanneer je webshop een onderdeel is van je organisatie en je wil je klanten optimaal managen, marketing automation toepassen dan is een integratie met een goed CRM oplossing van toegevoegde waarde, De integratie tussen Lightspeed en Zoho CRM is in dat geval de perfecte combinatie. We hebben daarin de processen tussen Lightspeed en Zoho CRM volledig geïntegreerd.
Meerdere webshops kunnen op deze manier geïntegreerd worden met de Zoho omgeving. Op deze manier kan je eenvoudig vanuit één omgeving je voorraad en opdrachten beheren. Je marketing activiteiten ondernemen. En het belangrijkste: alle data van je klanten en prospects beheren, zodat je deze kan benutten om hen te stimuleren meer omzet bij jouw webshops te realiseren.
Klanten en orders Dankzij de Lightspeed integratie met Zoho CRM worden alle klant gegevens en orders direct doorgezet naar Zoho CRM. De voorraad wordt aangepast en de boekhouding wordt direct bijgewerkt. Maar ook klanten die alleen een account aanmaken en producten in het winkelmandje plaatsen worden direct doorgezet naar Zoho CRM. Op deze manier kunnen marketing automation activiteiten worden geactiveerd waardoor de klant gemotiveerd wordt alsnog een bestelling te doen. Ditzelfde geldt voor klanten waarbij de betaling niet doorkomt.

Door hier direct op in te spelen kan een verloren order alsnog worden teruggewonnen.
Dankzij de apps kun je bijvoorbeeld klantgegevens, factuur-, order-, voorraad- en artikelinformatie importeren. Door deze gegevensuitwisseling kun je de tijd die je aan je boekhoudkundige activiteiten spendeert drastisch reduceren.​

Voorraadbeheer
Vanuit Zoho is het mogelijk om vanuit één centraal punt de voorraad te beheren. Door de integratie tussen Lightspeed en Zoho CRM heeft u de mogelijkheid om de voorraad van bijvoorbeeld uw winkel, de webshops en andere verkooppunten vanuit één plaats te managen.
Ook wanneer u meerdere magazijnen heeft kunt u op deze manier automatisch bepalen vanuit welke locatie een product verstuurd moet gaan worden.

E-mail Marketing
Alle data vanuit de webshop kunt u gebruiken in combinatie met de data van uw andere verkoopkanalen. U kunt daarmee vanuit één omgeving uw e-mail marketing realiseren. Nieuwsbrieven versturen en inspelen op de activiteiten van uw klanten en prospects in de
webshop. De omzet van de webshop gaat daarmee eenvoudig verhoogd worden.

Socialmedia integratie
Met de integratie tussen Zoho CRM en uw Lightspeed webshop wordt het combineren van de Lightspeed webshop met uw Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn accounts heel eenvoudig. Volg uw klanten nauwgezet op uw Socialmedia kanalen en benader hen actief.

Gratis integratie voor klanten
Uiteraard wil u de kosten van uw webshop en andere applicaties beperken. De integratie tussen Zoho en Lightspeed maken het u veel eenvoudiger. Met minder tijd kunt u de webshops beheren, uw voorraad managen. U bespaard tijd en kosten. Wij helpen onze klanten
graag in het beperken van de kosten. Daarom is voor de klanten van Mobile XL de integratie tussen de webshops van Lightspeed en Zoho CRM geheel gratis.

Andere webshops
Heeft u een andere webshops zoals WordPress, Magento of een maatwerk oplossing. Ook dan hebben we een passende oplossing. Neem hiervoor contact met ons op.

Call Now Button