Bezorgservice App

Meer bestelling, meer omzet, meer winst, lagere kosten
Met uw eigen Bezorgservice App ontvangt u de bestellingen tegen veel lagere kosten.

Uw eigen horeca Bezorgservice App laten maken? Met de Bezorgservice App kunt u al uw bestellingen online ontvangen zonder commissie af te dragen!

Voor u als horeca-ondernemer is het natuurlijk zeer belangrijk dat uw klanten direct online bij u kunnen bestellen. Maar wilt u daar 12% van uw omzet over blijven afdragen. Met uw eigen Bezorgservice App heeft u de mogelijkheid bestellingen te ontvangen zonder commissiekosten te betalen. De Bezorgservice App is een professionele app waarmee uw klanten direct bij u kunnen bestellen. En u betaald slechts een vast bedrag per maand van slechts € 79,-. Daarnaast is het kinderlijk eenvoudig om via het CMS systeem uw app zelf aan te passen wanneer u dat wenst. U heeft dus volledig controle over uw bestellingen, uw klantgegevens en uw inkomsten.


Ook Horeca Nederland adviseert de horeca ondernemer om toch maar vooral de klant te motiveren rechtstreeks bij hen te bestellen.
(lees artikel)

WAAROM UW EIGEN APP BETER IS VOOR U ALS ONDERNEMER EN UW KLANT?

Geen commissie

U betaald helemaal GEEN Commissiekosten!

U Bespaard dus zeer veel geld! In tegenstelling tot andere bestelplatforms, betaalt u bij ons géén commissie! Het is uw eigen app dus waarom zou u uw omzet nog afstaan?!bezorgservice app

Uw eigen app

De Bezorgservice App heeft u uw eigen app inclusief kassasysteem op de tablet of computer. U bent de eigenaar van de App en bepaald dus helemaal zelf wat u doet. En u beschikt dus ook over alle klantgegevens.omzet direct op uw rekening

Betalen met iDeal

Met uw eigen iDeal account kunnen de klanten direct bestellen en betalen via iDeal. En de inkomsten staan direct op uw eigen bankrekening. Dit verbeterd dus ook direct uw Cashflow!

Acer Tablet en printer


Tablet en bonnenprinter standaard meegeleverd

Met de meegeleverde tablet en bonnenprinter heeft u op ieder moment het overzicht van de binnenkomende orders en print u deze met 1 klik op de bonnenprinter.Bezorgservice App

Flexibel CMS-beheer

Met het CMS systeem dat u GRATIS krijgt meegeleverd heeft u volledig inzicht in de bestellingen, ziet u de omzet online en kunt u de klanten eenvoudig berichten sturen via email of pushberichten. Maak loyaliteitsacties en kortingscoupons. De eenvoudige opzet van het CMS systeem maakt het kinderlijk eenvoudig om zelf aanpassingen te maken. Maar wij hebben uiteraard ook onze servicedesk voor u beschikbaar.

Mobielvriendelijk

De Bezorgservice App is een native app dus volledig afgestemd op de iOs en Android toestellen. Daarmee eenvoudig te downloaden en te bedienen voor uw klanten.

De klant is koning

De Bezorgservice App is volledig ontwikkelt met uw klant in gedachte. Door het beste communicatie systeem dat u zich kunt wensen wordt de klant optimaal geïnformeerd tijdens het bestel en bezorg proces. En door het klanten loyaliteitssysteem onderhoud u maximaal contact met uw klanten. Hierdoor komen de klanten vaker bij u terug en haalt u meer omzet uit uw klanten.

Uw klanten, uw werk, dus uw winst

Waarom zou u een groot deel van uw omzet afstaan aan dure bestelwebsites? Laat uw klanten rechtstreeks via uw eigen Bezorgservice App bestellen. U bepaald als ondernemer zelf wat u doet en u heeft volledige controle.

Kinderlijk eenvoudig

Met het GRATIS meegeleverde CMS systeem kunt u eenvoudig nieuwe gerechten, foto’s en kortingsacties toevoegen aan Bezorgservice App. Maar heeft u vragen dan zijn wij uiteraard telefonisch en via email bereikbaar. Ook in de avonduren.

Uw huisstijl en imago

Het design van uw Bezorgservice App is op maat gemaakt voor uw bedrijf. Daarmee is uw app uniek. Uiteraard voorzien van uw eigen logo, kleuren en huisstijl. Daarmee positioneert u het merk en het imago van uw organisatie ook optimaal.Hierdoor komen de klanten vaker bij u terug en haalt u meer omzet uit uw klanten.

GEEN commissie 0%

Laten we het nogmaals duidelijk vermelden. De Bezorgservice App kost u geen commissie over uw omzet. Dus hoe meer bestellingen u via de Bezorgservice App binnen krijgt des te meer winst u maakt.

Online betalen

De Bezorgservice App is voorzien van iDeal. De klant betaalt eenvoudig online zoals hij gewent is. En doordat het uw iDeal account is staat het geld direct op uw rekening. U hoeft dus nooit meer op uw omzet te wachten. Dit zorgt voor een veel betere cashflow.

Marketing voor uw app

Als optie bieden we de mogelijkheid om u te ondersteunen bij het promoten van Bezorgservice App. Wij hebben daarvoor een speciaal marketingpakket samengesteld. Met dit marketingpakket wordt het nog eenvoudiger om uw klanten te voorzien van de Bezorgservice App. Het marketingpakket bestaat uit:

- Posters voor in uw zaak
- Flyers om te verspreiden onder uw klanten
- Een unieke film voor op uw website en Social Media kanalen
- De speciale QR code om de App met 1 klik te downloaden
- Een set van digitale images van uw App