De Community App

Met de Community App stimuleer en ondersteun je communicatie tussen mensen en of bedrijven. Perfect geschikt voor sportverenigingen, zakelijke netwerken, winkeliersverenigingen, bedrijfsverzamelgebouwen of welke andere samenstelling van groepen dan ook. Overzichtelijk, eenvoudig in gebruik en enorm efficiënt voor de deelnemers van de app.

Social Media

Integreer de App met je Facebook pagina en Website, zodat alle informatie overal gelijk is. Dit bespaard tijd en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je berichten op Social Media zijn ineens veel beter zichtbaar in de App.

Wat kan de Community App o.a. nog meer
  • Inzicht in alle deelnemers aan je community, ongeacht of dit bedrijven of personen zijn.
  • Filteren op onbeperkt aantal categorieën.
  • Met één klik telefonisch of met een bericht contact opnemen met het bedrijf of persoon van je keuze.
  • Alle Social streams vanuit Facebook, Twitter, YouTube en Google+ samen in de App
  • Ruimte voor video’s en Foto’s.
  • Interactieve routebeschrijving om snel je weg te vinden naar de juiste locatie.
  • Reviews geven en ontvangen in de app
  • En nog vele andere functionaliteiten ….
Gesloten community voor vertrouwelijke communicatie

Ook voor vertrouwelijke communicatie is de App heel goed te gebruiken. We kunnen de App of een deel van de App achter slot en grendel zetten. Zodat alleen de mensen met de juiste autorisatie toegang hebben tot de informatie.

Event management oplossing

Organiseer je een event of festival dan is de community app ook uit te breiden met de website versie van de community app. Volledig geïntegreerd met elkaar en toch ieder zijn specifieke toepassing. Eén complete oplossing voor je website en app. Onmisbaar voor alle online communicatie voor je event of festival. Het gehele programma van je event, sprekers of artiesten die aanwezig zijn. Alle informatie beschikbaar stellen aan je gasten en deelnemers. De community app en website zijn zowel geschikt voor grote als kleine evenementen en is verkrijgbaar in vele talen.