Een extra dimensie voor je evenement

Eén CMS omgeving voor je app en website, een unieke beleving
De Evenementen App

Ieder evenement wordt een succes met een congres of Evenementen App. Bezoekers en deelnemers blijven constant op de hoogte. Deel het programma of sprekersinfo en wijzigingen hierin zijn automatisch zichtbaar. Bezoekers ontvangen 10 minuten voordat een lezing begint een pushbericht en dit ontvangen ze zelfs wanneer ze niet in de app-omgeving zijn. Foto’s die tijdens het evenement gemaakt worden, komen direct in de app. De beleving van het evenement is op deze manier nog groter en ook nadien blijft de communicatie in stand. Ook voor sponsors is het inzetten van de app aantrekkelijk, omdat zij hierin terugkomen en acties en aanbiedingen kunnen promoten.

De netwerkfunctie

Netwerken voor, tijdens en na een event was nog nooit zo eenvoudig. Maak hiervoor gebruik van de unieke netwerkfunctie. Deelnemers loggen in met hun LinkedInaccount en zien wie de andere deelnemers zijn en wat hun vakgebied is. Vanuit de app chatten ze met elkaar en wisselen ze gegevens uit. De betrokkenheid van je bezoekers groeit meer en meer.

De mogelijkheden in de app voor congressen en evenementen:

 • Sprekers met biografieën
 • Plattegronden en routes
 • Datakoppelingen met Excel
 • Unieke netwerkfunctie
 • Pushberichten volgens schema

Nu de smartphone is ingeburgerd bij het grote publiek, wordt het voor evenementen ook steeds belangrijker om een mobile event app te lanceren. Ticketscript stelt organisatoren van evenementen nu in staat om dit op een kostenefficiënte manier te doen. Mocht je nog twijfelen of een mobile event app ook waardevol is voor jouw evenement, lees dan verder in de blog.

De agenda van het event

Agenda’s kunnen handmatig worden gesorteerd, zijn gesynchroniseerd met de evenementen website, en bevat alle informatie over het evenement.

De agenda van het event

Agenda’s kunnen handmatig worden gesorteerd, zijn gesynchroniseerd met de evenementen website, en bevat alle informatie over het evenement.

Favorieten Activiteiten

Bezoekers kunnen de eigen favorieten individuele onderdelen en/of optredens markeren. Daarmee worden deze snel toegankelijk.


App Functies


Wij zorgen ervoor dat je app en website volledig worden aangepast aan de wensen van je bezoekers.

Evenementen App

Verdwaal nooit

Organisaties kunnen gebruik maken van geotags, voor plaatsen, podia op de kaart, en deelbare kaarten laten samenstellen door de bezoekers met routebeschrijvingen.

Deel je ervaringen

Bezoekers kunnen alle evenementen, overzichten en optredens delen via hun favoriete social media.

Mis helemaal niets

Plan en stuur gericht en snel app notificaties via de meegeleverde administratie tool.


App + WebsiteWe combineren je evenement in een eenduidige online presentatie voor zowel de website als je app. Inclusief een dashboard dat je volledige controle geeft over de content en de promotie van je evenement.

Responsive online beleving

Maak je app compleet met een eenvoudig te gebruiken en volledig responsive website. Maakt het doorlopen van de evenementen en verkrijgen van de juiste content zeer eenvoudig via ieder platform.

Eenvoudig beheer van content management

Het gebruiksvriendelijke en intuitieve dashboard maakt het schrijven van content en het content management een zucht van verlichting.


Evenementen App en Website

10 redenenen waarom jouw evenement een mobile app nodig heeft!


 • 1.

  Het is een perfecte manier om de interactie aan te gaan met de (potentiële-) klanten van je evenement. Met de mobiele evenementen app kunnen je klanten informatie over het evenement achterhalen zoals: de locatie, de deelnemers en informatie over het evenement in het algemeen.

 • 2.

  Vanwege de lage maandelijkse kosten en het zo goed als ontbreken van opstartkosten is het nu toepasbaar voor alle soorten evenementen, van klein tot groot. Toekomstige innovaties van de app zijn hierbij inbegrepen zonder extra kosten achteraf!

 • 3.

  De mobiele evenementen app is een extra verkoopkanaal om tickets te verkopen bovenop de al bestaande verkoopkanalen, zoals je eigen website en Facebook pagina.

 • 4.

  Klanten worden tijdig geïnformeerd over je toekomstige evenementen en kunnen daar in de app al tickets voor kopen.

 • 5.

  Het is een kostenefficiënte manier om je evenement te promoten en zorgt voor trouwe klanten.

 • 6.

  Het printen van het dagprogramma voor je klanten behoort tot het verleden! Klanten kunnen het programma zien via de mobiele evenementen app, zelfs op de dag van het evenement.

 • 7.

  De app is voor jouw klanten gratis te downloaden in de App store, Google Play store en Windows Store.

 • 8.

  Voeg je eigen RSS Feed, Youtube kanaal, Twitter & Facebook pagina toe aan je mobiele evenementen app. Verder kan je ook Google maps & evenement informatie toevoegen.

 • 9.

  Technische kennis is niet nodig. De app is snel en makkelijk te lanceren en te onderhouden.

 • 10.

  Het gebruik en acceptatie van mobiel internet verloopt nog sneller dan die van het traditionele internet dus zorg ervoor dat je niet achterblijft!

Innoveer je evenement en voorzie je klanten van een extra gratis service die je kaartverkoop een extra boost geeft!