Wij ademen online business

Samen werken we aan jouw succes online. We zetten onze kennis en ervaring in voor de groei van jouw online business.
Ons verhaal

Online business is voor Mobile XL een manier van leven. We zijn niet voor niets hét bureau voor online mobiele marketing oplossingen. Wij brengen de business van organisaties online. We hebben meer dan twintigjarige ervaring bij nationale en internationale softwarebedrijven. En Daarmee gefocust op kwaliteit, innovatie en snelheid. We gebruiken technologie op een eenvoudige manier. Met als doel de online business van onze klanten te initiëren en te doen groeien. We zijn trots op het feit dat iedere klant van Mobile XL een referentie is. Dankzij ons doorzettingsvermogen, de wil om meer te leveren dan afgesproken en fantastische resultaten.

Visie

Mobile XL vindt dat iedere organisatie online en mobiel bereikbaar moet zijn. Om zaken te kunnen doen met de klant. Online en offline business zijn geïntegreerd met elkaar.  En kunnen niet meer los van elkaar worden gezien. Wil je als organisatie succesvol zijn, dan moet je op beide vlakken het maximale kunnen bieden aan je klanten. Ongeacht de branche waarin je actief bent. Mobile XL wil op dit vlak dé partner zijn voor het MKB in Nederland. Om alle ondernemers het online ondernemen te laten integreren in het traditionele offline ondernemen.

Missie

Het is onze missie om iedere MKB organisatie de mogelijkheid te bieden bereikbaar en actief te zijn in de mobiele online wereld. Internetgebruik is verschoven van desktop naar mobiele devices als tablets en smartphones. Onze businessmodellen zorgen ervoor dat er voor ieder budget een oplossing is. Wij realiseren wat de bedrijven willen: online gevonden worden. Modern en aantrekkelijk zijn. Snel en efficiënt naar en met klanten communiceren. En op ieder device beschikbaar zijn en makkelijk om zaken mee te doen. We hebben onze diensten en producten optimaal ontwikkeld zodat onze klanten maximaal resultaat halen uit hun investeringen. We geven de volledige controle over iedere oplossing. En omdat we met gestandaardiseerde oplossingen werken heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil.


online business


TECHNIEK

Het maken van een website, webshop of app is tegenwoordig eenvoudig. Het effectief inzetten van deze middelen en het aantonen van de meerwaarde ervan is echter iets dat veel organisaties nog niet lukt. Mobile XL heeft de kennis om met standaard constructies een unieke oplossing te realiseren voor je organisatie. We stellen de techniek in dienst van je organisatie. En je klant staat altijd centraal. Hierdoor behalen we een maximaal haalbaar en meetbaar resultaat.MARKETING

Wanneer de website, webshop of app is gemaakt, begint de uitdaging pas echt. Dan moet je je klant immers nog op een positieve en effectieve manier benaderen. En laten ervaren hoe makkelijk het is om via deze kanalen zaken met je organisatie te doen. Met Social en online marketing verbinden we de klant met je organisatie, zodat uiteindelijk een hogere omzet gerealiseerd wordt. We brengen de offline en online business van je organisatie samen.