PixioDisplay 43" inch Android Tablet

PixioDisplay

Ultieme Presentaties

Met deze originele 43" (inch) ANDROID tablet vang je de aandacht

PixioDisplay - Innovatieve Presentatie Tablet

PixioDisplay is dé innovatie op het gebied van digitale displays. Elegant en solide. Dit 43” inch touchscreen lcd-display werkt net zo eenvoudig als uw eigen tablet. Ideaal voor uw bedrijfsvideo’s, demo’s, commercials en promo’s. Compact en verplaatsbaar, gemakkelijk mee te nemen in de bijpassende draagtas. Een opvallende eye-catcher voor iedere showroom, entree of beurspresentatie.

Met deze interactieve presentatie tablet worden uw bedrijfsvideo’s, promoties en demonstraties nog beter ontvangen.

Interactieve
Presentaties

Specificaties:

 • Afmetingen display 60 x 150 cm
 • Geïntegreerd 43 “LCD screen (16: 9)
 • Maximale resolutie 1920 * 1080
 • Android operating systeem
 • DDR3 4GB RAM memory
 • 8GB opslag capaciteit
 • WiFi integratie 802.11b / g / n
 • USB + SD card + LAN connectie
 • 220 volt aansluiting
 • Verplaatsbaar: slechts 31 kg
 • Luidspreker

 

 

 

Android inside

Android inside

Praktisch Android operating systeem voor al je applicaties en presentaties. Alle functies en apps maar dan op presentatie formaat. Eenvoudig te bereiken via een afsluitbare klep achter op het tablet.

Wifi en Netwerk

Wifi en Netwerk

De tablet is zowel via de wifi als via een vaste netwerkkabel aan te sluiten op het internet. Dus waar je ook bent, de tablet is overal snel te gebruiken.

 

Snel te verplaatsen

Snel te verplaatsen

Met de handgrepen aan de achterkant is de tablet snel te verplaatsen. Op deze manier kan je hem op exact de juiste plek plaatsen in de ruimte van je keuze.

Makkelijk op te zetten.

Makkelijk op te zetten.

Een sterk en solide scharnieren systeem aan de achterkant van de tablet maakt het neerzetten kinderspel. Even uitklappen en de tablet staat.

 

Wieltjes om te rijden

Wieltjes om te rijden

Wanneer je de tablet van de ene ruimte naar de andere wil verplaatsen dan kan dit eenvoudig door de wieltjes die standaard op iedere tablet zitten.

 

Eigen branding

Eigen branding

De Pixio Display kan volledig worden voorzien van de eigen branding. Van eenvoudig logo tot complete branding en huisstijl.

Kijk nu welke apps wij meeleveren met de PixioDisplay

We zorgen dat je snel aan de slag bent met je nieuwe Android Tablet

Pixio Display

De PixioDisplay is het perfecte presentatie middel voor de entree bij jouw organisatie. Ontvang je bezoekers op een interactieve manier. En laat hen zelf de PixioDisplay bedienen om te komen tot de gewenste informatie.

Community App met tablet

Voor mobiele app en webdesign organisaties is de PixioDisplay de ideale manier om de nieuw ontwikkelde applicaties te demonstreren. Responsive websites en mobiele apps maken nu echt de indruk die je voor ogen had.

Videoconferencing met tablet

Met een webcam kan je de tablet perfect gebruiken voor videoconferencing. Sluit hem aan op Skype of een andere conferencing oplossing en maak de meeting persoonlijk.

Tablet voor etalge retail

In een etalage van een winkel komt de PixioDisplay optimaal tot zijn recht. Een slideshow op levensecht formaat trekt de klant de winkel in.

Pixio Display

Op beurzen en congressen neem je de dit interactieve tablet gewoon mee. Je bent direct een opvallende verschijning en springt er uit tussen alle andere deelnemers.

Bestel je PixioDisplay nu voor je volgende presentatie

PixioDisplay - overal te gebruiken.

Laat je boodschap nu nog beter overkomen met deze reuze Android tablet.

Een interactieve en levensgrote banner met beeldscherm en touchscreen. Dat is de PixioDisplay. Een aandachtstrekker die werkelijk overal te gebruiken is. Met interactieve en bewegende beelden geef je de boodschap extra kracht en aandacht. Op een vaste plek of juist mobiel op verschillende plekken. Overal waar je wilt opvallen met je presentatie of demonstratie gebruik je vanaf nu de PixioDisplay. Beurzen, Showrooms, Etalages, Entree en ontvangstruimtes – De PixioDisplay spreekt iedereen aan.

Call Now Button