Zoho Books online boekhouden

Zoho Books maakt boekhouden overzichtelijk

De meest eenvoudige oplossing voor je online boekhouding is Zoho Books. Ontworpen voor ondernemers die inzicht willen in hun administratie en duidelijkheid wensen over de cash-flow.Automatisch verwerken van facturen

Het is belangrijk om inzicht te hebben in je financiële positie. Met Zoho Books is het mogelijk om je bankrekeningen en creditcards automatisch te synchroniseren met de boekhoudsoftware. Handmatige data invoeren van alle losse facturen en betalingen is niet meer nodig. Of je nu één bankrekening of meerder bankrekeningen hebt met Zoho Books heb je alle informatie op één plaats bij elkaar.
Waarom tijd verspillen met het handmatig invullen van alle transacties en overzichten iedere maand, wanneer je dit proces geheel kan automatiseren. Connect je bankrekening éénmaal met Zoho Books en alle transacties worden automatische geïmporteerd. Door een goed inzicht in je boekhouding ben je ook in staat goede zakelijke beslissingen te nemen.
Zoho Books

Analyseer je financiën met één klik

Geen hoofdbrekens meer over het samenstellen van financiële overzichten en het analyseren van de getallen. Zoho Books geeft je alle feiten over de financiële gezondheid van je bedrijf in een groot aantal standaard rapporten. Een overzichtelijk dashboard met duidelijke informatie over onder andere openstaande facturen zijn op ieder moment van de dag beschikbaar. Het enige dat je hoeft te doen is het plan dat je had gemaakt te volgen.
Wil je weten hoe het met je bedrijf is gesteld zonder te moeten graven in de grote berg met data? Klik heel simpel op het dashboard van je Zoho Books account en zie het complete overzicht omtrent openstaande facturen, binnenkomende betalingen, onkosten vergoedingen, je bank- en creditcard overzichten en je volledige financiële klanten actielijst.


Zoho Books perfect voor alle branches

Webdesign

Marketing

Fotografen

Constructiebedrijven

Juristen

E-commerce

Consultants

Zorginstellingen

Restaurants

Schoonmaakbedrijven


Boekhouden op je Mobiel

Blijf in controle, waar je ook bent. Stuur offertes, heb overzicht in projecttijden en hou een overal inzicht in je bedrijf via het dashboard op je mobiele telefoon of tablet. Ongeacht welke merk of type telefoon je hebt.

Zoho Books mobiele appZoho Portal voor samenwerking met de klant

Verhoog de klant tevredenheid door het gebruik van de persoonlijke Zoho Portal. Vraag om feedback, stuur offertes en communiceer daar over in het klantenportaal van Zoho. Stuur ook he facturen naar de klant en geeft ze via het portaal inzicht in de openstaande posten. Ook is het mogelijk voor de klant factuur daarin af te wijzen indien daar redenen voor zijn.
Dit scheelt enorm veel tijd voor beide partijen en zorgt er voor dat de betalingen door de klant z.s.m. worden voldaan. Weg met de lange e-mail conversaties en maak het betaalproces voor zowel jouw als de klant heel eenvoudig.
Het bespaard jouw organisatie heel veel tijd en geeft de klant maximale mogelijkheden om te betalen zoals hij dat wenst, inclusief alle online methodes.


Ons professional service aanbod

Implementatie Diensten

Wij zorgen dat je heel snel de ZoHo oplossing in je organisatie hebt gerealiseerd, zodat je snel de voordelen gaat ervaren

Training en Opleiding

We zorgen er voor dat je medewerkers snel de weg weten in ZoHo zodat ze het maximale kunnen halen uit de ZoHo applicaties

Migraties

Wil je reeds bestaande data uit andere systemen in ZoHo overzetten dan doen we dit snel en nauwkeurig voor je.Start nu je gratis Zoho Books Account

  • Bankreconciliatie
  • Eigen factuur design
  • Onkosten overzicht
  • Projecten en Tijdregistratie
  • Terugkerende facturen
  • Goedkeuring functies
  • Workflows
  • Toegang voor je accountant
  • en nog vele andere ...

€ 9,-/Maand


Heb je vragen?


Wij helpen je je organisatie een boost te geven. Laat de technologie voor je werken.


Gratis advies