Zoho Campaigns marketing software voor salesteams

Zoho Campaigns laat je verkoopteam excelleren

Email marketing software die verkoop genereert. Creëer, verstuur en volg de e-mail campagnes die voor een sterke en groot publiek zorgen.Focus op je doelgroep

E-mail is nog steeds heel belangrijk voor bedrijven en worden gebruik omdat het de makkelijkste manier van communiceren is naar uw doelgroep. Zoho campaigns kan je bedrijf helpen in het genereren van een geïnteresseerde community. Zoho campagnes promoten uw merk en informeren de doelgroep. Daarmee stimuleert u de verkoopteams in het verkrijgen van opdrachten. Email marketing met Zoho Campaigns voorziet u in een groot aantal mogelijkheden en functies die u optimaal ondersteunen in het realiseren van de e-mail doelstellingen en geven een boost aan je marketing.
Zoho CRM example

E-mail marketing is Springlevend

E-mail marketing is nog steeds springlevend. Marketing met Zoho Campaigns kan heel veel opleveren voor je bedrijf en wordt nog gezien als één van de makkelijkste manieren om te communiceren naar je doelgroep. De e-mail marketing campagnes kunnen helpen om een geïnteresseerde doelgroep te bereiken, je merk te promoten of de geadresseerde te informeren en uiteraard opdrachten verkrijgen. De E-mail marketing oplossing  Zoho Campaigns is een complete oplossing met alle functionaliteiten die nodig zijn om de doelstellingen van je e-mail marketing activiteiten te realiseren. Zoho Campaigns geeft een boost aan je marketing proces.


10 Redenen om voor Zoho Campaigns te kiezen

Simpel en Effectief

Zeer betaalbaar

Minder handmatige werkzaamheden

Zeer flexibel

Meetbare resultaten

Integratie met CRM

Integratie met vele andere applicaties

Ook voor Social media

Geen lock-in

Gratis licenties (zonder reclame)


Voor groot en klein.

Wanneer op de juiste manier ingezet is e-mail marketing nog steeds de beste methode om op je doelgroep te focussen. Of je nu een startup bent, een middelgroot bedrijf of een grote onderneming, e-mail marketing is voor iedere organisatie toepasbaar. Met Zoho Campaigns is e-mail marketing eenvoudig opgezet en uitgevoerd. En heeft het direct een positieve invloed op je salesproces.

Zoho Campaigns Dashboard


Zoho Campaigns email template

Een perfecte eerste indruk met Zoho Campaigns

Er is geen tweede kans om een goede eerste impressie te maken. Met Zoho Campaigns standard en aanpasbare lay-outs heb je de oplossing in huis om indruk te maken op je klanten met professionele e-mails zonder enige grafische kennis.
Zoho Campaigns beschikt zowel over standaard ontwerpen, maar kan ook je eigen HTML templates gebruiken. In beide gevallen kan je de e-mail helemaal aanpassen zoals jij dat wenst. Met de eenvoudige drag-en-drop editor heb je de mogelijkheid de templates helemaal aan te passen aan je eigen wensen en ideeën. Het is super eenvoudig om foto’s, tabellen en buttons aan te passen. En op deze manier professionele e-mails te maken.

Uiteraard zijn de e-mail templates responsive en passen deze zich automatisch aan wanneer ze worden geopend op kleinere schermen zoals een tablet of mobiele telefoon. Ook dan zien je e-mails er fantastisch uit en kunnen klanten ze heel eenvoudig lezen.


Ons professional service aanbod

Implementatie Diensten

Wij zorgen dat je heel snel de ZoHo oplossing in je organisatie hebt gerealiseerd, zodat je snel de voordelen gaat ervaren

Training en Opleiding

We zorgen er voor dat je medewerkers snel de weg weten in ZoHo zodat ze het maximale kunnen halen uit de ZoHo applicaties

Migraties

Wil je reeds bestaande data uit andere systemen in ZoHo overzetten dan doen we dit snel en nauwkeurig voor je.Start nu je gratis Zoho Campaigns Account

vanaf
  • Management van contacten
  • A/B Testing
  • Nieuwsbrief templates
  • Drag- drop editor
  • Automatisering die werkt
  • Automatische response mogelijkheden
  • Workflow
  • Personalisering
  • en nog vele andere ...

€ 0,-/Maand


Heb je vragen?


Wij helpen je je organisatie een boost te geven. Laat de technologie voor je werken.


Gratis advies