Zoho SalesIQ  Live interactie via de website

Zoho SalesIQ proactief communiceren

Zoho SalesIQ is de online live chat oplossing. SalesIQ geeft je een volledige tracking en analyse oplossing voor de bezoekers op de website.Volg en betrek de bezoekers

Met Zoho SalesIQ kunt u proactief online live chatten met de bezoekers op de website. Perfect voor bijvoorbeeld optimale support. Het verhoogt de ROI op de content, SEO, Adwords en email marketing activiteiten. Met SalesIQ is het mogelijk om real-time in contact te komen met de website bezoekers.

Met Zoho SalesIQ volg je de bezoekers op de website via hun digitale voetprint. Er is overzicht tussen nieuwe en terugkerende bezoekers. Hierdoor ga je begrijpen hoe website bezoekers navigeren op de website, en heb je de mogelijkheid proactief gesprekken via de chat functie te initiëren.
Zoho SalesIQ Chat

Geen IP-adres maar een Naam

Het monitoren en communiceren via je website is met Zoho SalesIQ nu real-time mogelijk. Je kunt exact zien welke pagina’s de bezoekers volgen. Door dit te analyseren wordt het duidelijk welke pagina’s goed werken en welke minder goed.

Door Zoho SalesIQ met Zoho CRM te combineren verbeter je de website conversie door middel van gerichte opvolging. Begrijp de bezoekers beter door de geschiedenis informatie. En voeg leads, contacten en nieuwe taken toe voor potentiële klanten vanuit de chat omgeving. Zogo SalesIQ maakt dit nu allemaal mogelijk.

Met Zoho SalesIQ en CRM worden de omzet cijfers sneller behaald en weet je zeker dat je nooit een opportunity gaat missen. Doordat je direct met een belangrijke prospect kunt connecten op het moment dat deze de website bezoekt. De kennis en informatie over de klanten om de website kunnen dus worden gebruikt om de verkoop conversie exponentieel te vergroten gebaseerd op de triggers uit je CRM data.


10 Redenen om voor Zoho te kiezen

Focus op je business

Gemaakt voor de wereld van vandaag

Je informatie is veilig

Uitgebreid portfolio

Snelle innovatie

Prijswinnende software

Zeer goede klantenservice

Geen lock-in

Waarde is een extra functionaliteit

Gratis licenties (zonder reclame)


Lead kwalificatie en focussen wordt eenvoudiger met lead scoring

Real-time lead scoring is zeer belangrijk voor verkoopteams om te bepalen welke prospects zij op moeten focussen. De prospects met de hoogste kans van slagen wil je uiteraard de meeste aandacht geven.

Zoho SalesIQ maakt het eenvoudig mogelijk om bezoekers van de website te categoriseren in vier niveaus. Dit gebaseerd op hun digitale lichaamstaal. Deze digitale lichaamstaal geeft weer hoe lang ze op de website aanwezig zijn, hoelang het vorige bezoek heft geduurd, het aantal keer dat men al op de website heft gekeken en nog 20 andere criteria. 

Zoho CRM Lead Kwalificatie


Zoho SalesIQ Leadscoring

Focus op prospects die de aandacht verdienen

Verschillende soort prospects bezoeken de website. Niet iedere bezoeker heft dezelfde interesse. Sommige bekijken veel meer pagina’s en blijven veel langer op de website. Het is mogelijk om de bezoekers te segmenteren op basis van de verschillende interesse niveaus. Hot & warme prospects blijven binnen de ringen en koude prospects blijven aan de buitenzijde. Door de prioriteiten te stellen kan je meer aandacht geven aan de bezoekers die vaker de en langer de website bezoeken.


Ons professional service aanbod

Implementatie Diensten

Wij zorgen dat je heel snel de ZoHo oplossing in je organisatie hebt gerealiseerd, zodat je snel de voordelen gaat ervaren

Training en Opleiding

We zorgen er voor dat je medewerkers snel de weg weten in ZoHo zodat ze het maximale kunnen halen uit de ZoHo applicaties

Migraties

Wil je reeds bestaande data uit andere systemen in ZoHo overzetten dan doen we dit snel en nauwkeurig voor je.Start nu je gratis Zoho SalesIQ Account

vanaf
  • Locatie bepaling van bezoekers
  • Volg de digitale voetprint
  • Personaliseer je Chat
  • Automatische vertaling
  • Herken nieuw en terugkerende bezoekers
  • Initieer de chats
  • Interactieve email campagnes
  • Deel je scherm tijdens de chat
  • en nog vele andere ...

€ 0,-/Maand


Heb je vragen?


Wij helpen je je organisatie een boost te geven. Laat de technologie voor je werken.


Gratis advies