Zoho Social management voor groeiende organisaties

Zoho Social vergroot je bekendheid op social media

Met Zoho Social heb je de mogelijkheid om meerdere sociale channels te managen. Posts kunnen worden ingepland. Key-woorden kunnen worden gemonitord en samenwerking tussen je team wordt gestimuleerd en ondersteund. En dit allemaal vanuit één dashboard.Intelligente social media analytics software

Bereik je doelgroep op het juiste moment door je berichten te posten op het moment dat je de meeste kans hebt dat ze gezien en gelezen worden. De prediction engine ondersteunt je om beslissingen te nemen over het beste moment om je content te posten.
Luister en communiceer op het juiste moment door te monitoren wat er word gezegd door je doelgroep. Automatische notificaties zorgen er voor dat je kan reageren en samenwerken met je doelgroep. Zelfs wanneer je onder weg bent, want ook Zoho Social heeft de perfecte app voor op je mobiele telefoon of tablet.
Breng je team samen door collaboratie over nieuwe ideeën. Creëer samen content, bespreek rapportages, tag je teamleden om feedback te krijgen en maak samen betere beslissingen.
Door te meten kan je de uitkomst verbeteren. Begrijp wie je doelgroep is en hoe zij communiceren met en over je organisatie. Gebruik de standaard rapporten of maak een rapport voor de gegevens in het format dat u nodig heeft.

smart-social-media

Functionaliteiten die je teamleden Fantastisch vinden

Vanaf het plannen en publiceren van content op verschillende manieren tot aan het maken van intuïtieve rapportages en het reageren op het moment dat dit nodig is. Zoho Social geeft u een zeer krachtige tool voor uw business om een sterke plaats te veroveren op de verschillende social media kanalen.

U kunt berichten en posts direct publiceren of opslaan voor verder discussie met uw team. Heeft u de planning gereed voor de komende tijd van al uw posts dan kunt u deze allemaal inplannen via Zoho Social. De applicatie activeert de berichten dan op het moment dat dit gewenst is.


10 Redenen om voor Zoho te kiezen

Focus op je business

Gemaakt voor de wereld van vandaag

Je informatie is veilig

Uitgebreid portfolio

Snelle innovatie

Prijswinnende software

Zeer goede klantenservice

Geen lock-in

Waarde is een extra functionaliteit

Gratis licenties (zonder reclame)


Analyseer je merkbekendheid

Analyseer de cijfers die er toe doen. In één overzicht het aantal volgers, likes, gedeelde berichten, retweets, commentaren en antwoorden van al je favoriete social media kanalen. Ontdek uit welke landen of plaatsen je publiek komt en de talen die ze spreken. Bekijk de leeftijdscategorieën van je publiek samen met de vele andere informatie die je in staat stelt je social media campagnes nog beter op hen af te stemmen.
Ben je benieuwd wat je publiek over je bedrijf zegt? Leer over hoe je doelgroep en hoe ze communiceren over je bedrijf of merk en ga het gesprek met ze aan.

Zoho Social


Zoho Social SmartQ

Bereik de juisten mensen op het juiste moment

Vraag je jezelf wel eens af wat nu het beste moment is om een bericht te posten? Of hoe je er zeker van kan zijn dat je bericht de juiste mensen bereikt? Zoho Social realiseert het voor je. SmartQ je posts om ze te plannen voor de momenten dat het grootste deel van je volgers je bericht gaan zien. De prediction engine van Zoho Social doet al het zware werk voor je.
Target je doelgroep en plan de berichten voor zowel je Facebook als LinkedIn account. Hou rekening met tijdzones, locaties, landen en talen. Met Zoho Social ben je veel minder tijd kwijt dat wanneer je ieder social media kanaal apart gaat beheren.
En met de herhaal functie worden je post opnieuw geplaatst, want de aandacht die je publiek heeft is veel korter dan je denkt. Dus zorg dat je bericht wekelijks of maandelijks wordt herhaald om zeker te zijn dat je volgers geen bericht van je missen.


Ons professional service aanbod

Implementatie Diensten

Wij zorgen dat je heel snel de ZoHo oplossing in je organisatie hebt gerealiseerd, zodat je snel de voordelen gaat ervaren

Training en Opleiding

We zorgen er voor dat je medewerkers snel de weg weten in ZoHo zodat ze het maximale kunnen halen uit de ZoHo applicaties

Migraties

Wil je reeds bestaande data uit andere systemen in ZoHo overzetten dan doen we dit snel en nauwkeurig voor je.Start nu je gratis Zoho Social Account

  • Facebook Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram
  • Plannen en Posten
  • Herhaal Posts
  • SmartQ
  • Bitly integratie en verkorte URL's
  • Basis statistieken
  • Samenwerken
  • Monitoring
  • en nog vele andere ...

€ 8,33/Maand


Heb je vragen?


Wij helpen je je organisatie een boost te geven. Laat de technologie voor je werken.


Gratis advies