SEO Trainingen van SEOguru in Limburg

SEO Trainingen voor Tekstschrijvers
SEO TRAININGEN voor webontwikkelaars

Schrijf je nu in !!

Voor de SEO training die je echt meer kennis en mogelijkheden geven voor betere zoekresultaten in Google.

SEO Trainingen in Limburg

In samenwerking met de enige echte SEOguru van Nederland organiseert Mobile XL vanaf 2018 SEO trainingen in Limburg. Een unieke mogelijkheid om deze geweldige trainingen nu ook dicht bij huis te kunnen volgen. De trainingen worden gegeven in Roermond. De exacte locatie wordt binnenkort hier vermeld.

In de maand maart organiseren we de SEO training voor tekstschrijvers en in april de SEO training voor webontwikkelaars. Dit zijn beide gespecialiseerde SEO trainingen ontwikkeld en gegeven door de enige echte SEOguru van Nederland, Ir Alain Sadon. Beide trainingen zijn gericht zijn op de verbetering van de zoekresultaten in Google voor je website. Een kleine duizend bedrijven hebben deze SEO trainingen al tot zeer grote tevredenheid gevolgd. Het bewijs hiervan is een cijfer 9 op Springest waar tweehonderd van de cursisten de trainingen hebben beoordeeld. Dit is het hoogste cijfer van alle open SEO trainingen in Nederland. Maandelijks worden de SEO cursussen inhoudelijk geactualiseerd.

SEO Training voor Webontwikkelaars

De SEO Training voor webontwikkelaars is bedoeld voor webontwikkelaars, websitebouwers, webdesigners, etc. Maar ook voor SEO-adviseurs die voor hun klanten één of meerdere websites managen. En daarbij de verantwoordelijkheid hebben om de betreffende website(s) “SEO-vriendelijk” te ontwikkelen. Het SEO-vriendelijk maken van de website resulteert in het optimaal gevonden laten worden in de Google zoekmachine van de betreffende websites.

Inhoud training
Alle belangrijke aspecten van de SEO-theorie, inclusief de recente SEO-ontwikkelingen (bv. invloed vanuit social media) komen aan bod. Aan de hand van de SEOguru-methode worden alle onderdelen behandeld. Zodat je alle kennis hebt om met deze methode van werken je websites zoekmachine vriendelijk te ontwikkelen en te verbeteren. De nadruk bij deze training  ligt op de technische kant van SEO.

Eindresultaat training
Na het volgen van deze training heb je kennis van de moderne SEO technieken. Daarbij ontvang je een SEO certificaat van deelname. En mag je het SEOguru logo voeren (als het logo wordt afgenomen zijn daar wel extra kosten aan verbonden). De SEO Training voor Webontwikkelaars is één van de twee trainingen die gevolgd moeten zijn om deel te nemen aan de opleiding tot SEO Specialist.

Kosten
€ 590,– ex BTW per persoon, inclusief ebook “SEO voor webprofessionals”, de praktische seo checklist voor webontwikkelaars en goed verzorgde lunch. Maximaal 10 deelnemers. Meer informatie …

SEO Training voor Tekstschrijvers

De SEO Training voor tekstschrijvers is speciaal bedoeld voor webtekstschrijvers / copywriters / niet-technsche personen die kennis willen opdoen over hoe teksten beter door Google worden geanalyseerd en de websites daardoor zo goed mogelijk vindbaar worden en opvallen in Google.

Inhoud training
Tijdens de training komen alle belangrijke aspecten van de gehele SEO-theorie aan bod, inclusief de meest recente SEO-ontwikkelingen (zoals de invloed vanuit social media). Aan de hand van de SEO-guru methode worden alle onderdelen behandeld.  Zodat je alle kennis hebt om met deze methode van werken zoekmachine vriendelijke content te schrijven.

Eindresultaat training
Na het volgen van van deze training heb je kennis van de moderne SEO technieken. Daarbij ontvang je een SEO certificaat van deelname. En mag je het SEOguru logo voeren (als het logo wordt afgenomen zijn daar wel extra kosten aan verbonden). De SEO Training voor tekstschrijvers is één van de twee trainingen die gevolgd moeten worden voor toelating tot de opleiding tot SEO Specialist.

Kosten
€ 590,– ex BTW per persoon, inclusief ebook “SEO voor webprofessionals”, de praktische seo checklist voor tekstschrijvers en goed verzorgde lunch. Maximaal 10 deelnemers. Meer informatie …

SEOguru Alain Sadon

SEOguru – Alain Sadon.

Reeds vele jaren is Alain met zijn bedrijf SEOguru actief met onderzoek, publiceren en het geven van SEO trainingen. Door zijn uitgebreide ervaring is Alain een van de weinige mensen in de Benelux die hier zijn core-business van heeft gemaakt. Om die reden werkt Mobile-XL graag met Alain samen.

SEO boek SEOguru

Alain Sadon is tevens de auteur van het SEO boek voor webprofessionals. Dit boek ontvang je gratis bij het volgen van de trainingen, maar kan ook los worden gekocht.

Roooms Roermond

De training vind plaats bij:
Roooms Roermond
Westhoven 7, 6042 NV Roermond