SEO Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie brengt je hoger in Google, dus meer bezoekers voor je website en direct meer nieuwe klanten.

SEO Certificaten

SEO Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie of de Engelse term Search Engine Optimization (SEO) is eigenlijk een verkeerd omschrijving van wat we doen. Want we optimaliseren niet de zoekmachine, maar je website. We zouden dus eigenlijk moeten spreken over Website optimalisatie. Door je website te optimaliseren, zorg je dat je website in Google zo goed mogelijk vindbaar is op de voor jouw organisatie relevante zoekwoorden. Zodat mensen die je bedrijf nog niet kennen, maar wel op zoek zijn naar jouw product of dienst, jouw website eerder vinden dan die van andere bedrijven. Mobile XL gebruikt een beproefd model voor het verbeteren van de vindbaarheid van websites in Google. Niemand weet precies welk algoritme Google gebruikt. Maar gebaseerd op onze dagelijkse ervaring met Google en met onze klanten, weten wij wél wat belangrijk is en wat niet.

Als geen ander zijn wij ons bewust van de (on)geschreven regels van Google. Daarnaast monitoren wij continu met een groot aantal tools de websites van onze klanten. Zo kunnen wij de best mogelijke positie in Google realiseren.

Als je website niet goed vindbaar is in Google, vinden je prospects hem niet en komen ze automatisch bij de wel vindbare concurrent uit. Het gevolg: gemiste potentiële omzet.

Zelfs de meest aantrekkelijke website trekt geen bezoekers als deze niet vindbaar is in Google. Zo heeft een site hetzelfde effect als een professioneel ontworpen folder die je niet aan je prospects geeft, maar in de kast laat liggen. In beide gevallen is er sprake van verspilling van tijd en financiële middelen.


Gratis SEO Check?

Contactgegevens

URL van je website.

Drie zoekwoord (combinaties) waar je op gevonden wil worden?

URL van twee online concurrenten

Opmerking en / of vragen.Breng je Business online naar een hoger nivo

Wanneer je beter vindbaar bent in Google, trekt dit meer bezoekers naar je website. Meer bezoekers resulteert in een hogere conversie, wat weer bijdraagt aan het bereiken van je doelstellingen – en dus aan meer omzet.

SEO INFO
Zoekwoorden Analyse

Zoekwoorden Analyse

Zoekwoorden analyse Bij een zoekmachine optimalisatie project is de eerste stap na het definiëren van je doelstellingen van je website een zoekwoorden analyse of zoekwoorden onderzoek. Dit zoekwoorden onderzoek kan...Analyse van de website

Een bestaande website die niet goed vindbaar is in Google, analyseren we allereerst grondig. Op basis van de uitkomst van deze analyse, stellen we je een passend verbetertraject voor. Vanzelfsprekend staat het je vrij om deze verbeteringen te laten uitvoeren door wie je maar wilt. Als je de website zelf beheert, kun je het advies zelf toepassen. Werk je met een websitebouwer, dan is het raadzaam onze aanbevelingen aan hem/haar door te spelen; de meeste websitemakers weten relatief weinig van SEO. Mocht je behoefte hebben aan ondersteuning, dan kunnen wij uiteraard de verbeteringen voor je realiseren.

Content is key

Wat iedereen ook roept in SEO-land, uiteindelijk draait alles om content. Google leest je website en bepaalt dan waar je webpagina’s over gaan. Dit bepaalt voor een groot deel je vindbaarheid. Ook al haal je alle technische trucs uit de kast, wanneer je content niet goed genoeg is, dan is het onmogelijk om een hoge ranking in de natuurlijke zoekresultaten van Google te bereiken.

Als je zelf al weet dat de kwaliteit van je content niet optimaal is, dan adviseren we je altijd hier als eerste werk van te maken. Pas daarna is het zinvol om technische aanpassingen aan je website door te voeren die verder bijdragen aan een betere positionering in Google.

Het optimaliseren van je website is geen continu proces. Het is een eenmalige investering die je website beter maakt en de prestatie verhoogt.

Waarschuwing: het is dus onzin om SEO-abonnementen af te sluiten om je website maandelijks te monitoren en aan te passen. Na de initiële investering functioneert je website optimaal (uiteraard valt ook de nodige ‘nazorg’ onder het optimalisatietraject). Is dit eenmaal het geval, dan is er geen enkele reden om vervolgens maandelijks te blijven betalen voor een website die al geoptimaliseerd is.WE MAKEN DE WEBSITE BETER

Beginnen aan een SEO-project is pas zinvol als je exact begrijpt hoe het zoekwoordenproces in elkaar zit. De staat van de huidige website bepaalt hoe complex en intensief het proces is en hoeveel tijd ermee gemoeid gaat.


ZOEKWOORDENONDERZOEK

CONCURRENTIE ANALYSE

WEBSITEANALYSE

VERBETERINGEN TOEPASSEN

RESULTATEN METEN


WAAROM IS EEN SEO analyse noodzakelijk voor je business?


Positie in Google is belangrijk

Uit onderzoek blijkt dat bijna 85% procent van de websites gevonden wordt via zoekmachines.


Google bepaalt alles

Van alle internetgebruikers begint 96% een zoektocht via Google.

Effectief voor je strategie

SEO-onderzoek geeft je inzicht in de mogelijkheden van je website en in hoe je potentiële klanten kunt bereiken.


342 miljoen Zoekresultaten

In januari 2016, resulteerde meer dan 17.5 miljoen zoekacties in 342 miljoen zoekresultaten.

Nieuwe Klanten Vinden

Een website die solide en SEO-vriendelijk is, brengt nieuwe bezoekers naar je website en je organisatie.


Hoe hoger hoe beter

Internetgebruikers koppelen de positie van een website in Google aan de kwaliteit van het bedrijf.Vindbaar zijn in Google?

Begin hier en nu!


Een nummer-één-positie in Google kunnen we je niet beloven. Wat we je wel kunnen garanderen, is een indrukwekkende (en meetbare) verbetering van je huidige vindbaarheid.


VRAAG EEN OFFERTE AAN