SOCIAL- EN ONLINEMARKETING

Kies voor de beste investering en snelste ROI.
Socialmediamarketing

Door goed aansluiting te zoeken bij wie je klanten en prospects zijn, kunnen social media je bedrijf de mogelijkheid geven je klanten te bereiken daar waar ze zijn. Doe je dit op de juiste manier, dan kan socialmediamarketing zelfs de efficiency van andere marketingactiviteiten vergroten. Heb je tot op heden nauwelijks meetbare resultaten uit social media en online marketing gehaald? Wij adviseren je graag over de beste socialmediastrategie en het bijbehorende management, of over online reclame.
Mogelijke onlinemarketingactiviteiten


Socialmediastrategie

Wil je aan de slag met Facebook of Twitter, of je organisatie beter profileren op LinkedIn? We adviseren en ondersteunen je graag als het gaat om campagnes of het eenmalig optimaliseren van je activiteiten.Onlinemediamanagement

Online adverteren is laagdrempelig, maar niet altijd eenvoudig. Want: hoe weet je of je resultaten boekt zonder te veel te betalen? Wij weten precies hoe het zit en zetten onze expertise graag voor je in.Content voor social media

EEen tekst schrijven voor offline media kan al lastig zijn. Bij online communicatie komt echter nog meer kijken. Content moet immers goed leesbaar zijn voor de doelgroep, maar ook voor Google.
Wat is Socialmediamarketing?

Socialmediamarketing (SMM) is een vorm van internetmarketing met de focus op socialmedianetwerken als Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, etc. Over het algemeen draaien deze netwerken om marketingcommunicatie en naamsbekendheid. SMM bevat o.a. activiteiten als het delen van social content, video’s, en foto’s voor marketing doeleinden. Maar ook betaalde advertenties op sociale netwerken behoren tot de activiteiten.


Het belang van social- en onlinemediamanagement 

 

Je klanten zijn online en actief op socialmedia.

Ongeacht in welke branche je organisatie actief is, je klanten gebruiken dagelijks social en online media. Het is belangrijk dat je hen betrekt bij je organisatie en een duidelijk en positief imago hebt. Alleen dan kun je de eerste keus zijn als een potentiële klant de diensten of producten zoekt die jouw bedrijf biedt.

Potentiële klanten zijn op zoek naar je bedrijf.

Het staat vast dat potentiële klanten op social media hun behoefte aan bepaalde diensten of producten uiten. Onze social- en onlinemediaservice kan je helpen om aan deze gesprekken deel te nemen en zo nieuwe leads te genereren.

Mensen praten over je bedrijf op socialmedia.

Het is belangrijk om te luisteren naar wat klanten over je bedrijf zeggen op social media en te reageren op zowel positieve als negatieve commentaren. Met onze diensten voor social- en onlinemediamanagement ligt de focus op het vergroten van de positieve kanten van je bedrijf, terwijl je tegelijkertijd op een serieuze manier omgaat met eventuele negatieve berichten.

Je bedrijf verdiend een expert op het gebied van socialmediamanagement.

De meeste ondernemers en marketingmanagers hebben geen tijd om alle socialmediakanalen te managen. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van social- en onlinemediamanagement en helpen je graag bij het bereiken van je marketingdoelstellingen en het aantrekken van nieuwe klanten.De Succes formule


Strategie Ontwikkeling

Online Adverteren

Community Management

Effectieve Content Creatie

Meten is Weten

Waar kunnen wij je mee helpen?

Mobile XL staat voor sociale en vriendelijke dienstverlening. Onze klanten vinden ons vooral via referenties en doorverwijzingen van eerdere klanten die deze werkwijze waarderen. Voor jou als potentiële klant is dit belangrijker dan de mening van onze sales- of accountmanagers, dat begrijpen wij heel goed. Als je vragen hebt, koppelen we je dan ook met plezier aan een van onze klanten, zodat deze je kan vertellen wat wij je te bieden hebben. De kosten voor onze dienstverlening zijn bespreekbaar en worden geheel gebaseerd op je huidige activiteiten en doelstellingen voor de toekomst.

VRAAG EEN OFFERTE AAN