Zoho Support Nederland

Zoho Support in Nederland

Het Zoho Support team van Mobile XL geeft support en advies aan alle Zoho gebruikers. Wij doen dit niet alleen voor Zoho CRM maar op alle Zoho applicaties en oplossingen.

Neem contact met ons op via één van de onderstaande methodes of maak direct een account aan via de Support optie hier op de website.
1
+ 31 85 3031346
2
zoho@mobile-xl.nl
3
Chat
4
Facebook

GRATIS Support

2 uur gratis support bij iedere proeflicentie

Pré Paid Support

Strippenkaart voor regelmatige vragen

On-site Support

Maximale Zoho resultaat

Zoho Sales en Marketing

 

 

 

Zoho Support Proeflicentie

Zoho Support voor alle organisaties met een Zoho proeflicentie. De kracht van Zoho is dat de oplossingen heel veel kunnen realiseren voor je organisatie. Daar ligt ook direct de valkuil wanneer je zelf aan de slag gaat met Zoho CRM of een andere Zoho applicatie. Je bent geen specialist, maar wil wel ervaren wat Zoho voor je kan betekenen.

Daarom bieden wij iedere organisatie die wil ervaren wat Zoho kan betekenen voor je organisatie twee uur gratis consultancy aan. We implementeren een aantal van je basis functies die voor jouw belangrijk zijn om overtuigd te raken dat Zoho de business applicatie is voor je bedrijf.

 

Zoho Support op afroep

Zoho Support op afroep op basis van een Pré Paid strippenkaart is de flexibele manier om ondersteuning te krijgen wanneer dat nodig is bij de inrichting of het gebruik van Zoho CRM of één van de andere Zoho applicaties. Eenvoudig in het gebruik zonder lastige administratieve processen. Je bepaalt zelf hoeveel uur je nodig hebt en wanneer je de strippenkaart stop zet. Volledige controle over je budget met het maximale resultaat van je Zoho oplossingen.

 

SEO Zoekmachine optimalisatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoho Onsite Support

Zoho Onsite Support is perfect voor de grote projecten waar Zoho een kritisch onderdeel gaat zijn van de organisatie. Wanneer meerdere Zoho applicaties met elkaar geïntegreerd moeten worden. En bedrijfsprocessen op elkaar afgestemd moeten zijn.

Dan is het goed om de specialist op het gebied van Zoho oplossingen bij je in de organisatie te hebben. We adviseren, implementeren en trainen de medewerkers. Een professionele aanpak die gebaseerd is op meer dan 20 jaar software implementaties binnen nationale en internationale organisaties.

Met de Onsite Support van Mobile XL haal je het maximale uit Zoho en uit je organisatie.

 

Support Prijzen

Haal het maximale uit je Zoho oplossingen met het support team van Mobile XL

GRATIS Support
gratis
2 uur GRATIS Support
Maak account aan op Support systeem
Stel je vraag
Probleem = Verholpen
Bezoek op locatie
Pré Paid Support
495
Support via schermovername
Handleidingen van Supportvragen
Overleg over business case
Advies over aanpassingen
Bezoek op locatie
On-site Support
aanvraag
Proces beschrijving
Integraties tussen verschillende Apps
Projectplan
Opleverdocument
Training van medewerkers

Probeer nu gratis het Zoho Unified Customer Experience Platform

Bedien de klant op zijn wenken in ieder stadia van de customer life cycle en maak van hen een ambassadeur van je merk. De Ferrari onder de CRM oplossingen. De ultieme versie van de Zoho Sales en Marketing mogelijkheden.

Zoho CRM Plus banner
Call Now Button