Zoho Bookings mobiel
Zoho Bookings logo

Zoho Bookings

Online reserveringssysteem voor je website

Planningssoftware voor kleine dienstverleners

Vergeet plakpapiertjes, schrijfblokken, telefoonnotities en bureauleggers, maar boek en plan al je afspraken digitaal. Automatiseer reserveringen van klanten en zorg dat afspraken nooit meer vergeten worden. Ben je zzp’er of heb je een klein bedrijf in de dienstverleningssector? Dan is Zoho Bookings de perfecte software voor jou.

Je loopt geen opdrachten meer mis omdat een vergadering of andere verplichting ervoor zorgde dat je de telefoon niet kon opnemen of je mail niet beantwoorden. Je past je online boekingspagina aan met een logo, bericht, afbeeldingen en domeinnaam, integreert deze in je website of deelt een koppeling. Zo kunnen klanten op elk gewenst moment een dienst bij je boeken, ook als jij zelf heel ergens anders bent. Gebruik je diverse agenda’s of kunnen afspraken ook bij je medewerkers worden geboekt? Geen probleem, alle agenda’s worden gesynchroniseerd.

Agendabeheer​
Met Zoho Bookings maak je afsprakenagenda’s voor alle diensten die je online en offline aanbiedt. Alleen voor jezelf of voor al je medewerkers. Van webinar tot brainstormsessie, van klassikale cursus tot personal coaching in de sportschool. Je klanten kunnen het eenvoudig bij jou of je collega’s boeken. Als een cursus vol is, of al je producten zijn uitgeleend, wordt reserveren automatisch onmogelijk. Je stelt zelf in hoe en wanneer je klanten aan hun afspraak herinnert.

Ontvang direct je geld​
Als een klant een afspraak maakt of een product huurt, kan hij of zij direct betalen. Geheel of gedeeltelijk, net wat jij hebt ingesteld. Betalen kan via PayPal, Stripe, Authorize.Net en andere aanbieders.

Updates, waar je ook bent​
Waar je ook bent: op kantoor, op vakantie, op een terras… De mobiele app zorgt dat je altijd een melding van een reservering of andere afspraak krijgt op je smartphone. Ook annuleringen of verplaatsingen bereiken je direct.

Zoho Bookings afbeelding
Afspraken plannen en klanten online ontmoeten

Zet uw bedrijf op en u krijgt een volledige boekingspagina die u kunt integreren of delen met uw klanten. Synchroniseer uw eigen agenda en nodig teamgenoten uit om hun agenda toe te voegen. Maak werkruimten voor elke locatie of afdeling en beheer planningen op mobiele apparaten.

Service boeken

Perfect voor het beheren van persoonlijke vergaderingen zoals consulten, klinisch advies en persoonlijke gesprekken

Cursusregistratie

Ideaal voor diensten met beperkte beschikbaarheid, zoals cursussen, online cursussen en tickets.

Verhuur van hulpmiddelen

Geschikt voor het up-to-date houden van verhuurartikelen zoals kamers, laptops en voertuigen.

Boekingssoftware voor schoonheidssalons
Persoonlijke verzorging heeft meer om het lijf dan alleen het uiterlijk. Vaak kan een fysieke transformatie het vertrouwen van een persoon vergroten. Of u nu belangrijke diensten zoals kapsels, manicures of therapeutische massages aanbiedt, met Zoho Bookings zijn uw aanmeldingen op orde en helpt u te voorkomen dat mensen niet komen opdagen.
Boekingssoftware voor kapsalons
Met de fantastische salonsoftware kunt u voldoen aan de behoeften van uw klanten. Zoho Bookings is bedoeld om u hierbij te helpen. Het systeem slaat klantgegevens, personeel- en dienstgegevens en afsprakengeschiedenis op terwijl u uw planningen beheert, zodat u de prioriteit kunt leggen op de klant.
Boekingssoftware voor spa's en massagecentra
Begin moeiteloos met het plannen van afspraken met klanten - geen gemiste oproepen meer en u wordt niet meer overspoeld door onverwachte inloopklanten. Met Zoho Bookings kunt u uw diensten, personeelsleden en planningen organiseren, zodat klanten eenvoudig uw diensten kunnen boeken.
Zoho Bookings online afspraken maken

Licentie Prijzen Zoho Bookings

Afhankelijk van je gebruik is er altijd een perfecte configuratie. Vraag advies voor jouw ideale Zoho Bookings configuratie.

Basic
6per mdw / maand
4 medewerkers
1 Workspace
Online vergaderingen
extra mdw €4,- mdw/mnd
Zoho CRM synchronisatie
Personaliseerbare meldingssjablonen voor e-mails
Rapporten over afspraken en personeel
Aangepaste velden toevoegen aan boekingsformulier voor afspraken
De boekingspagina insluiten in uw website
NewMeer dan 2000 app-integraties met Zapier
Kleurenpalet met kleurcodes voor de boekingspagina
Premium
9per mdw/maand
Alles onder Basic +
3 Workspaces
10 Medewerkers
Online vergaderingen
Extra mdw € 8,- per mnd
Online betaling
Terugkerende groepsevenementen (lessen, workshops, webinars, etc.)
Boeken van faciliteiten (ruimten, apparatuur, etc.) - 10 faciliteiten inbegrepen
Rapporten over inkomsten
Aanmelding via portal voor klanten
Boekingspagina gehost in uw domein
Personaliseerbare meldingssjablonen voor berichten
De tekst 'Powered by Zoho Bookings' verwijderen

Probeer nu gratis de Zoho People Plus Suite

Zoho People Plus is een set van unieke applicaties, geïntegreerd in één suite. Het geeft uw personeel en uw HR-teams kracht. Elk HR-team kan nu veel eenvoudiger zijn werk doen en uw medewerkers maximaal ondersteunen.

Zoho CRM Plus banner
Call Now Button