Zoho Premium Partner

Een Zoho Premium Partner is een bewezen en ervaren consultancy en technologie partner. Zoho Premium Partners realiseren en implementeren klant specifieke oplossingen en staan garant voor unieke klant ervaringen.

Mobile XL is als Zoho consulting en implementatie partner uw solide software specialist. Wij configureren, integreren en implementeren Zoho oplossingen voor groeiende en innoverende organisaties. Wanneer de gerealiseerde oplossing Live gaat trainen we de gebruikers, bieden we eerstelijns support en beheren de relatie met de klant.

 

Processen voor

Sales en Marketing
Data voor meer verkoop

IT & Support
Optimaal klantcontact

Human Resource
Tijdbesparing en overzicht

 

Branches

Software & IT bedrijven
We spreken dezelfde taal

Retail organisaties
Grip krijgen op je klant

Groothandel
Controle en kostenreductie

Kennisgebieden

Strategie
75%
Management
86%
Verkoop en Marketing
93%
Klantensupport
80%

Activiteiten van een Zoho Partner

Analyse

We analyseren en begrijpen de behoefte en business processen. We realiseren een prototype van de klant implementatie en een roadmap hoe we de implementatie en integratie voorzien van één of meerdere van de 45+ Zoho oplossingen. Zoals o.a. Zoho CRM, Projects, Campaigns en Desk.

Implementeren

We implementeren en configureren de oplossing om exact aan te sluiten aan de behoefte van de klant en de business processen. Indien nodig integreren we reeds aanwezige applicaties tot één geheel met de Zoho omgeving.

Training

Om de meeste waarde uit de Zoho omgeving te krijgen trainen we de gebruikers. We geven support en onze consultants zijn beschikbaar voor verdere ontwikkeling van de Zoho oplossingen tijdens het gebruik. We adviseren de Organisatie en het management over verdere mogelijkheden tot het gebruik van Zoho applicaties.

Zoho Partner
Voor maximaal effectiviteit

Als Zoho Partner besparen we u veel tijd en kosten. Door onze ervaring implementeren en configureren we de Zoho oplossing effectief en efficiënt.

 

 

 

 

Cloud Expert
Mobile XL is de Zoho expert in het implementeren van Cloud oplossingen
Lokale Zoho Expert
Mobile XL is de lokale Zoho expert met klanten en relaties zoals jij in de regio
Hart & Kennis
We hebben het hart en de uitgebreide kennis van verkoop, marketing automation, support, HR en financiële processen
Gecommitteerd
Mobile XL heeft zich als Zoho Partner gecommitteerd aan Zoho en hebben kennis van de lokale markt
Vaardigheden
Mobile XL beschikt als Zoho PArtner over de technische vaardigheden om Zoho producten aan te passen aan andere applicaties en platformen d.m.v. integraties.
Ervaringsdeskundig
Mobile XL is de Zoho Partner met ervaring bij uitstek

Branche kennis van een Zoho PArtner

Finance

Voor de financiële afdelingen binnen de klant organisatie implementeren we de Zoho Financial oplossingen zoals Zoho Books en Zoho Subscription. We bieden toegevoegde waarde aan je facturatie, accounting, inkoop en declaratie processen.
Door het integreren van je verkoop processen met de financiële processen besparen we tijd en daarmee kosten. Daarnaast zorgt de geïntegreerde aanpak ook voor duidelijke en bruikbare management informatie.

Sales en Marketing

Op het gebied van Sales en Marketing zijn we de Zoho Customer Cloud specialist, we helpen je meer klanten te genereren en je verkoop en marketing processen te optimaliseren. We gebruiken hiervoor alle Zoho Sales en Marketing oplossingen waaronder de meeste bekende oplossing Zoho CRM.
Door het gebruik van de marketing automation oplossing van Zoho wordt geen enkele lead meer over het hoofd gezien en kunnen de verkoopteams focussen op de klanten die het belangrijkste zijn.

Human Resource

Zoho People is gespecialiseerd in People management en recruitment software. In de huidige markt zijn medewerkers moeilijk te krijgen en geeft Zoho People je de mogelijkheid je communicatie en processen te optimaliseren. Wij helpen jou met het implementeren van een end-to-end HR oplossing met Zoho People en Zoho Recruit. Hiermee verkrijg je een oplossing die het complete proces beheerst. Van het aannemen van nieuwe medewerkers tot het houden van beoordelingsgesprekken. Alle onkosten declaraties, verlofdagen aanvragen en tijdregistratie is met Zoho People te realiseren.

BI & Analyse

Met de Zoho Analytics oplossing maak je als BI specialist eenvoudig rapporten. De analyse software Zoho Analytics geeft niet alleen de mogelijkheid om data uit de Zoho applicaties te analyseren, maar betrekt ook alle andere tools in de organisatie hierin. We helpen je als Zoho Partner in het opzetten van je accounts en integreren je bedrijfsdata vanuit de diverse applicaties in Zoho Analytics. Hiermee creëren wij handige rapporten en dashboards die je nodig hebt om je bedrijf te managen.

Workplace

Samenwerken binnen en buiten je eigen Organisatie. Wij verbeteren en optimaliseren de communicatie processen tussen je teams en met je klanten. De collaboratie en communicatie oplossingen van Zoho zorgen voor een boost in je projecten. Met de Zoho Workplace oplossingen bieden we o.a. producten op het gebied van Cloud storage, email, document management en online presentatie oplossingen.

Neem contact op


     

     

    Call Now Button