Zoho Social-monitor

Zoho Social

De eenvoudigste manier om je socialmedia te managen

Perfecte branding van je merken op social media

Met Zoho Social besteed je minder tijd aan het plaatsen van berichten en het volgen van reacties. Daardoor houd je meer tijd over aan belangrijke zaken. Plan alle berichten voor alle sociale kanalen tegelijk in vanaf één locatie. Blijf altijd aanwezig op social media, zelfs als je er niet bent.

Met Zoho Social bouw je op een eenvoudige manier aan uw zichtbaarheid, naamsbekendheid en branding op sociale media. Zoho Social is een compleet platform voor het beheer van zakelijke sociale media kanalen. Beheer meerdere kanalen, plan een onbeperkt aantal berichten, monitor zoekwoorden en werk samen met je team, allemaal vanuit één dashboard.
Je leert je doelgroep kennen en weet hoe je het best met je doelgroepen communiceert dankzij de rapportages van Zoho Social. Het programma biedt kant-en-klare rapporten, maar maatwerk is ook mogelijk op basis van de statistieken die voor jou belangrijk zijn. De diepgaande statistieken geven je alle context die je nodig hebt.

Zoho Social video background
Kleine moeite, grote aanwezigheid

Van het plannen en publiceren van inhoud op meerdere manieren tot het maken van intuïtieve rapporten en het reageren op wat belangrijk is: Zoho Social heeft alle tools om je bedrijf sterk voor het voetlicht te brengen op social media. Zoho Social zorgt ervoor dat je meer aanwezig bent op de kanalen die je doelgroep aanspreken op de tijdstippen dat je doelgroep er ook is. Publiceer je beste beelden, houd je favoriete hashtags in de gaten en plaats content die gebruikers genereren direct door vanaf je desktop.

Publicatieagenda

De publicatieagenda geeft je volledige controle over de flow van je berichten. Je plant berichten voor de toekomst en sleept ze eenvoudig naar een ander tijdstip of medium als dat nodig is. Voor verschillende merken, producten of diensten kun je verschillende planningen maken. Met de publicatieagenda werk je nauw samen met je marketing- en communicatieteam om gezamenlijk de beste contentstrategie te ontwikkelen.

Altijd op de hoogte

Met een overzichtelijk dashboard houd je de belangrijkste zoekwoorden, hashtags, productrecensies en meer in de gaten. Je ontdekt nieuwe leads en leest wat mensen vertellen over jouw bedrijf en jouw merken. Zo krijg je veel waardevolle informatie waar je bedrijf zijn voordeel mee doet.

Zoho CRM
De professionele CRM oplossing voor MKB en Enterprise. Laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden en ontdek de unieke toepassingen.
Zoho Campaigns
Email marketing software die verkoop genereert. Maak, verstuur en volg nauwkeurig de email campagnes die je een sterke klanten binding geven.
Zoho Marketing Hub
Zoho Bugtracker gebruikt intuïtieve dashboards en snelle aangepaste weergaven om bugs op te sporen, te organiseren en te beheren.
Zoho Social Facebook Ads

Licentie Prijzen Zoho Social

Afhankelijk van je gebruik is er altijd een perfecte configuratie. Vraag advies voor jouw ideale Zoho Social configuratie.

Standard
10per brand / mnd
2 Team Members
Alle kanalen
Publiceren en Plannen
Zoho Desk en CRM integratie
Herhalen
SmartQ
Samenwerken
Professional
25per brand / per mnd
3 Team Members
10 Customer Reports
Publishing Kalender
Custom Q
Custom Audience Targeting
Bulk Scheduler
Facebook Lead Ads and Forms
Agency
200per per mnd
10 Brands (70 kanalen)
5 Team Members
25 Custom Reports/Brand
Agency naam, logo, url
Persoonlijke e-mail uitnodigingen
Agency branded reports
Gratis login voor klanten
Agency Plus
300per per mnd
20 Brands (140 kanalen)
5 Team Members
25 Custom Reports/Brand
Agency naam, logo, url
Persoonlijke e-mail uitnodigingen
Agency branded reports
Gratis login voor klanten

Probeer nu gratis de Zoho People Plus Suite

Zoho People Plus is een set van unieke applicaties, geïntegreerd in één suite. Het geeft uw personeel en uw HR-teams kracht. Elk HR-team kan nu veel eenvoudiger zijn werk doen en uw medewerkers maximaal ondersteunen.

Zoho CRM Plus banner
Call Now Button