04jul

Exact Online integratie met Zoho CRM

Bedrijven die echt hun verkoopteam willen ondersteunen met een krachtig CRM systeem, bereiken met Exact Online snel de grenzen van de mogelijkheden. Het boekhoud pakket van Exact is echt een van de betere in de markt. Maar op CRM vlak is Zoho CRM veel functioneler voor de echte sales professional. De Zoho Exact integratie geeft de maximale functionaliteit van beide oplossingen in één.

Exact Zoho folder NL

Zoho CRM is de perfecte oplossing wanneer de CRM functionaliteiten van Exact niet meer voldoende zijn voor je organisatie.

Een goed accounting systeem is heel belangrijk voor je bedrijf

Exact Online is een van de meest gebruikte boekhoud pakketten in Nederland. Ook geeft Exact aan een CRM oplossing te bieden binnen dezelfde oplossing. In de praktijk blijkt echter dat de functionaliteiten op CRM gebied zeer beperkt zijn.

Maar een goed CRM systeem doet veel meer dan alleen namen en adressen registreren.

Daarom hebben we de mogelijkheid gerealiseerd om Exact Online en Zoho CRM met elkaar te laten samenwerken. De optimale manier hiervoor is het gebruik van de speciale Zoho Exact integratie. In een organisatie zijn voor verkoop en marketing andere mensen verantwoordelijk dan voor de boekhouding. Maar het is wel belangrijk dat zij goed met elkaar kunnen communiceren. En beschikken over de juiste gegevens en data. We hebben daarom de mogelijkheid gerealiseerd om de informatie die voor beide partijen noodzakelijk is te synchroniseren tussen de beide systemen. Op die manier ontstaat er een oplossing waarbij Zoho CRM en Exact Online perfect met elkaar samenwerken en versterken.

Twee-weg synchronisatie van contacten met de Zoho Exact integratie

Niemand zit te wachten op dubbel werk. Naast de tijd die hiermee verloren gaat vergroot het ook de kans op fouten. Door Zoho CRM en Exact Online met elkaar te integreren wordt dit voorkomen en heeft iedereen in de organisatie altijd up-to-date informatie.

Door de koppeling tussen Exact Online en Zoho CRM wordt vanuit beide omgevingen de benodigde data automatisch gesynchroniseerd. Dit met behulp van de speciale Zoho Exact integratie. Iedere keer wanneer een contact wordt aangemaakt in Zoho CRM of Exact Online wordt deze data automatisch naar de andere applicatie verstuurd. Het is dus niet nodig om complexe import en export te gaan toepassen.

Maak Exact Online Social

Wanneer je er voor kiest om Exact Online te versterken met behulp van Zoho CRM maak je niet alleen je verkoopteam blij met een professionele CRM oplossing. Ook je marketing team kan hier nu van gaan profiteren. Het is namelijk heel eenvoudig om ook je website en socialmedia kanalen te betrekken bij je verbeterde CRM oplossing. Registreer nu ook wat je klanten en prospects doen op jouw socialmedia pagina’s en wie je website bezoeken. Daarmee maak je de cirkel rond van online prospect naar online boekhouden. Wil je hier mee over weten kijk dan eens naar Zoho Social en Zoho SalesIQ.

Zoho Books

Zoho heeft ook een eigen boekhoud oplossing, namelijk Zoho Books. Echter is Zoho Books nog niet op het niveau van Exact. Zoho Books is overigens prima voor kleine organisaties. Maar gebruik je Exact Online en ben je tevreden, dan adviseren we niet snel om op dit moment over te stappen. Het enige argument kan de financiële kant zijn. Zoho Books is veel goedkoper met zijn licenties. Zoho werkt hard om de functionaliteit van Books aan te passen aan de Nederlandse markt. In de toekomst gaat Zoho Books zeker een alternatief en volwaardige concurrent worden van Exact Online. Ook voor de grotere organisaties.

Ben je een starter of doe je de boekhouding nog handmatig, dan kan Zoho Books een goedkope oplossing zijn die je werk uit handen neemt. Wil je meer informatie over wat Zoho Books kan betekenen nu en in de toekomst. Neem dan contact met ons op.

Zoho Books
Call Now Button