Zoho Flow banner
Zoho Flow logo

Zoho Flow

Automatiseer uw workflow processen tussen verschillende applicaties

Laat de apps voor je werken

Met Zoho Flow automatiseer je alle bedrijfsworkflows door je apps onderling te verbinden. Zo wisselen je applicaties informatie met elkaar uit en beschik je over een ononderbroken informatiestroom. Je maakt eenvoudig alle e-mails, verslagen, dossiers en nog veel meer automatisch beschikbaar in al je apps.

Zoho Flow voorziet je van een platform om workflows te maken die cloud-apps verbinden, om gegevens en andere data te automatiseren. Hiermee bespaar je tijd, zodat jij je kunt concentreren op de kerntaken van je bedrijf. De apps delen de gegevens automatisch, dus jij hebt alle data altijd bij de hand. Zoho Flow biedt standaard een uitgebreide verzameling kant en klare workflows om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Je selecteert de gewenste workflows en gaat meteen aan de slag.

Zoho Flow Background video
Geen routinetaken meer

Met Zoho Flow ontwerp je eenvoudig flows om een hele reeks routinetaken uit te voeren. Routinetaken zijn vaak een noodzakelijk kwaad. De tijd die je er tot nu toe aan besteedde houd je dus over voor productievere werktijd. Dankzij Zoho richt jij de dus enkel nog op de kerntaken van je bedrijf.

Zet de logica van Zoho Flow in om contextafhankelijke workflows te maken. Definieer bijvoorbeeld een beslissingsschema om te bepalen welke acties worden gestart, stel wachttijden tussen acties in en voeg je eigen workflow variabelen toe om elk stap van het proces te verfijnen.

Efficiënte bedrijfsvoering

In tijden van thuiswerken is het niet altijd gemakkelijk om samen te werken. Maar met Zoho Flow werk je wel als één team dankzij workflows waarmee informatie in alle afdelingen wordt gedeeld. Zo ga je samen met je collega’s aan de slag om je bedrijfsprocessen op elkaar af te stemmen. Integreer je ERP systeem bijvoorbeeld met Zoho CRM

Een dynamische workflow builder

Besteed geen tijd en moeite meer aan het programmeren van complexe integraties. Stel eenvoudig een trigger in en sleep acties naar de builder om uw toepassingen probleemloos te integreren.

Waardevol inzicht

Het doorspitten van verschillende toepassingsinterfaces om te achterhalen hoe je werkprocessen verlopen, is niet meer nodig. Het dashboard geeft je volledig inzicht in al je processen en meetwaarden. Zo kun jij precies bepalen wanneer het tijd is om een flows te updaten.

Zoho CRM
De professionele CRM oplossing voor MKB en Enterprise. Laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden en ontdek de unieke toepassingen.
Zoho Assist
Vanuit je helpdesk software direct toegang krijgen tot de computer van je klant. Voor snelle oplossingen. Snel tot de kern van het probleem kunnen komen.
Zoho Desk
De multichannel helpdesk software maakt support via o.a. web, chat, whatsapp, e-mail en socialmedia eenvoudig.
Zoho Flow

Licentie Prijzen Zoho Flow

Afhankelijk van je gebruik is er altijd een perfecte configuratie. Vraag advies voor jouw ideale Zoho Flow configuratie.

Standard
10per bedrijf / maand
20 Flows per bedrijf
1000 taken per bedrijf per maand
60 dagen geschiedenis
Basis apps
Logica en hulpprogramma's
Aangepast Functies maken
Testen en fout analyse
Professional
24per bedrijf / per maand
50 Flows per bedrijf
3000 taken per bedrijf per maand
90 dagen geschiedenis
Basis apps
Premium apps
Logica en hulpprogramma's
Aangepast Functies maken
Testen en analyse

Probeer nu gratis de Zoho People Plus Suite

Zoho People Plus is een set van unieke applicaties, geïntegreerd in één suite. Het geeft uw personeel en uw HR-teams kracht. Elk HR-team kan nu veel eenvoudiger zijn werk doen en uw medewerkers maximaal ondersteunen.

Zoho CRM Plus banner

 

Call Now Button