Zoho Marketing Hub extentions
Zoho Marketinghub logo

Zoho Marketing Automation

Marketing Automation software voor snellere groei van je business

Snellere bedrijfsgroei door slimme marketing

Zoho Marketing Automation is een alles-in-één softwareprogramma voor marketingautomatisering. Hiermee beheer je al je marketingactiviteiten via meerdere kanalen tegelijk. Je genereert meer leads, maakt van prospects sneller klanten, en houd je klanten langer aan boord.

Je kiest eenvoudig het marketingmedium dat het beste bij je doelgroep past, of dat nu e-mail, social media, of chat is. Zoho Marketing Automation helpt je om het gesprek gaande te houden, zelfs als het gesprek van kanaal wisselt. Effectieve marketingcampagnes worden een fluitje van een cent.

 

Zoho Marketing Hub video background
Leads uit vele bronnen

Deelnemers aan (digitale) evenementen, mensen die zich inschrijven voor je nieuwsbrief, bezoekers van je landingspagina’s. Het zijn allemaal leads, omdat ze interesse tonen in je merk. Met Marketing Automation verzamel je al je potentiële klanten om ze vervolgens de best mogelijke customer journey te bieden.

Bied de beste ervaring

Het is belangrijk dat potentiële klanten weten dat jij er bent. Met leadbeheer presenteer jij je merk aantrekkelijk en bied je leads de beste ervaring voordat je concurrent het doet. Met leadbeheer stimuleer je leads om klant te worden, wijs je leads toe aan mensen uit je verkoopteam, en evalueer je het koopgedrag van leads als ze klant zijn geworden.

Inzichtelijke rapporten en analyse

Duidelijk opgestelde rapporten laten de cijfers per kanaal zien die voor jou werkelijk van belang zijn, van acquisitie tot klantloyaliteit. Je analyseert hoe effectief je verschillende campagnes op de verschillende kanalen zijn en hebt direct inzicht in je ROI’s. Dit helpt je om je acties aan te passen en je doelen sneller te bereiken. Dankzij Zoho Marketing Automation maak je steeds betere marketingbeslissingen.

Zoho Campaigns
Email marketing software die verkoop genereert. Maak, verstuur en volg nauwkeurig de email campagnes die je een sterke klanten binding geven.
Zoho Social
Al je socialmedia kanalen managen vanuit één overzichtelijke tool. Bespaar tijd en verbeter je socialmedia activiteiten. Verzamel data en maak social een salestool.
Zoho CRM
De professionele CRM oplossing voor MKB en Enterprise. Laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden en ontdek de unieke toepassingen. Haal het maximale uit je verkoopteam.
Zoho Marketing Hub Journey

Licentie Prijzen Zoho Marketing Hub

Afhankelijk van je gebruik is er altijd een perfecte configuratie. Vraag advies voor jouw ideale Zoho Marketing Automation configuratie.

 

Standard
23per 1000 leads / mnd
Unlimited Automated e-mails
Touchpoints
Compleet Lead Management
Website gedrag monitoring
Website doelen en events
Journey templates
Lead journey reports
Custom journey goals
Premium
46per 1000 leads / per mnd
Alles onder Standard +
Smart pop-ups
Website gemiste doelen
Website aankoop verlaten
Alias domains en IP filtering
Custom Lead Tags
ROI meten
E-commerce journey's

Probeer nu gratis de Zoho People Plus Suite

Zoho People Plus is een set van unieke applicaties, geïntegreerd in één suite. Het geeft uw personeel en uw HR-teams kracht. Elk HR-team kan nu veel eenvoudiger zijn werk doen en uw medewerkers maximaal ondersteunen.

Zoho CRM Plus banner

 

Call Now Button