Werk aan je klantrelaties
net als 50 miljoen andere gebruikers

Zoho CRM is de allerbeste software voor klantrelatiebeheer. Het helpt je bedrijf bij het opbouwen en onderhouden van goede relaties met je klanten. Je zet meer leads om, houdt beter contact met klanten en vergroot je omzet. Organisaties van elke omvang kunnen met Zoho CRM op een slimmere manier meer verkopen.

Er bestaan tientallen CRM oplossingen, maar die van Zoho is wereldwijd favoriet. Een CRM-systeem (customer relationship management, oftewel klantrelatiebeheer) is een belangrijke businesstool voor elke branche. Veel bedrijven laten omzet liggen doordat ze hun leads/offertes niet voldoende opvolgen. Met Zoho CRM is dat verleden tijd. Het helpt je bedrijf om bestaande klantrelaties te verbeteren en sneller nieuwe klanten te werven. Je krijgt bovendien betere inzichten in je bedrijfsvoering want door dashboards en rapporten weet je altijd hoe je bedrijf presteert. Op basis van actuele gegevens kun je makkelijk prognoses opstellen en snel beslissingen nemen.

Zoho CRM startpagina video
Aangepast aan jouw wensen

Zoho CRM sluit naadloos aan op jouw werk en jouw bedrijfsprocessen, waardoor je op de voor jou ideale manier kunt (samen)werken. Zoho CRM past zich aan jouw wensen aan. Jij vinkt aan of vult in wat je nodig hebt en het wordt geregeld. Zoho CRM is de bekendste en meest gebruikte applicatie binnen Zoho One. Want alles wat je nodig hebt om je verkoopproces, leadgeneratie, prognoses en contactbeheer te laten slagen, heb je hiermee direct binnen handbereik. De populariteit van Zoho CRM is eenvoudig te verklaren: hoogstaande functionaliteiten, groot gebruiksgemak en een scherpe prijs.

Manage je verkoop- en marketingactiviteiten

Zoho CRM is het perfecte hulpmiddel voor het optimaal structureren en managen van je verkoop- en marketingactiviteiten. Met Zoho CRM beheer je het gehele proces van prospect tot (betalende) klant. Daarbij is het genereren van data van al je prospects en klanten van grote toegevoegde waarde. Hierdoor wordt het mogelijk om exact op het juiste moment, naar de juiste klant of prospect de juiste informatie te sturen.
Van lead, opportunity, en offerte tot uiteindelijk het tekenen van de order. Het complete sales en marketingproces wordt door Zoho CRM ondersteund. Zodat jij meer verkoopt in minder tijd. Belangrijk daarbij is dat de segmentatie van accounts en contacten consequent wordt doorgevoerd tussen alle modules in Zoho CRM, waardoor manuele handelingen tot een minimum worden beperkt.

Alles bij elkaar

Met Zoho CRM is het organiseren van je klantdata geen opgave meer. Want je beschikt over veel informatie, waarschijnlijk meer dan je verwacht. Je hebt altijd en overal toegang tot een gestructureerde, overzichtelijke informatieomgeving. Een klant in de watten leggen, dat doe je samen. En ook prospects winnen doe je met een team. Effectief samenwerken in het sales- en supportproces is dus van groot belang. Met Zoho CRM werken je afdelingen sales, marketingcommunicatie en customer support als één team samen zodat interactie met prospects en klanten vlot en eenduidig verloopt. Alles over je prospect of klant staat bij elkaar op één plek, inclusief social media, verkooppunten, communicatiekanalen, campagnetools en nog veel meer.

Workflows

Door de geavanceerde workflow- en blueprintmogelijkheden kun je het gewenste proces volledig ondersteunen en zelfs afdwingen. Hiermee zorg je ervoor dat de kwaliteit van je team standaard zeer hoog is. Je medewerkers krijgen immers alle tools en informatie die ze nodig hebben om hun werk optimaal uit te voeren. Je team volgt het proces dat je (potentiële) klant doormaakt en is in staat om vanuit een volledig klantbeeld te werken aan een consistente klantervaring tijdens de volledige customer journey. Een standaard workflow genereert reacties naar aanleiding van acties. Met blueprint kun je het gehele proces vastleggen en daarmee zorgen dat alle kwaliteitsnormen worden gerealiseerd. Door notificaties en escalaties die automatisch worden ingezet, mist je team nooit meer een deadline.

Alle informatie die je nodig hebt

Je maakt afspraken met je klanten en stelt doelen voor je eigen organisatie. Zoho ondersteunt je bij het nakomen van je afspraken en het behalen van de doelen. Signaleringen, notificaties en vastgestelde processen zorgen ervoor dat niets of niemand wordt vergeten. En met Zoho ben je er zeker van dat snelheid niet ten koste gaat van kwaliteit. Alle benodigde (management)informatie is continu met één klik beschikbaar. Die informatie gaat niet uitsluitend over prestaties en bereikte doelen, maar ook over klanttevredenheid. Alle informatie die nodig is om jouw organisatie te sturen, te laten groeien en te verbeteren is beschikbaar binnen de Zoho omgeving. Op jouw desktop, laptop, tablet of smartphone.

Altijd en overal klantcontact

Met Zoho CRM bereik je klanten via elk kanaal: telefoon, e-mail, livechat en sociale media. Als klanten met jouw bedrijf communiceren, ontvang je daar een realtime melding van. Je meet eenvoudig de effectiviteit van de communicatie met je klanten en vind zo de beste tijd en het beste kanaal om contact met ze op te nemen.

Vind alles wat je zoekt

Met de geavanceerde zoekfuncties in Zoho CRM vind je precies wat je nodig hebt om je dagelijkse activiteiten sneller te kunnen uitvoeren. Werk realtime samen in documenten, data feeds en agenda´s. Blijf op de hoogte van je KPI’s en ROI’s, zie waar je teams in uitblinken en ontdek ook waarin ze nog training nodig hebben.

Bespaar tijd

Net als met alle Zoho-oplossingen, bespaar je tijd met CRM doordat je elk aspect van je bedrijfsvoering kunt automatiseren, waardoor je minder terugkerende handelingen hoeft te doen. Je stroomlijnt je verkoopprocessen en volgt activiteiten beter op met optimale workflows. Bedrijfsprestaties en -processen zijn direct inzichtelijk: denk aan stuurcijfers zoals nieuw binnengekomen leads, openstaande offertes, commerciële en financiële omzet en cash flow.

Veilig en betrouwbaar

Met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals versleuteling, audit logs, IP-beperkingen en two-factor authenticatie beschermt Zoho CRM je gegevens op een handige manier. Alleen de gebruikers die jij autoriseert krijgen toegang.

Customize

Je kunt Zoho CRM op allerlei manieren afstemmen op de behoeftes van je bedrijf: velden toevoegen, taken aanmaken voor collega’s, offertes opvolgen, orders binnenhalen, facturen uitsturen… Je vult de software met je wensen en vervolgens denkt de software als het ware voor jou na. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Integreren en uitbreiden

Zoho CRM is makkelijk uit te breiden met andere applicaties, extensies en integraties zoals Google Adwords, Gmail/Gsuite, Office 365, Mailchimp, Dropbox, Eventbrite en natuurlijk met alle andere Zoho applicaties waarvan Zoho CRM vaak het middelpunt is.

Makkelijk overstappen

Gebruik je op dit moment een andere CRM-oplossing? Je hoeft je geen zorgen te maken over de overstap. Het Zoho-migratiesysteem Zwitch helpt je om al je bestaande verkoopgegevens in een paar klikken over te brengen naar Zoho CRM.

Hulp bij de ‘inrichting’

Het zal je niet verbazen dat Mobile XL Zoho CRM een fantastische tool vindt. De inrichting van deze tool is bepalend voor het succes. Als Zoho adviseurs helpen wij u graag bij de implementatie. Wij starten bij het analyseren van de processen, zodat we die kunnen vertalen in een juiste CRM-implementatie.

 

Zoho Campaigns
Email marketing software die verkoop genereert. Maak, verstuur en volg nauwkeurig de email campagnes die je een sterke klanten binding geven.
Zoho Social
Al je socialmedia kanalen managen vanuit één overzichtelijke tool. Bespaar tijd en verbeter je socialmedia activiteiten. Verzamel data en maak social een salestool.
Zoho Bigin
Klein team en voor het eest CRM gebruiken? Start dan met Zoho Bigin het ideale instapmodel voor beginnende CRM gebruikers. Altijd later te upgraden naar Zoho CRM.
Zoho CRM analytics

Licentie Prijzen Zoho CRM

Afhankelijk van je gebruik is er altijd een perfecte configuratie. Vraag advies voor jouw ideale Zoho CRM configuratie.

Standard
14per agent / maand
Alle basisfuncties+
Scoringsregels
Workflows
Meerdere pijplijnen
Bulk-e-mails
Aangepast dashboards
Professional
23per agent / per maand
Alle Standardfuncties +
Salessignalen
Blauwdruk
Web 2 Case formulieren
Validatieregels
Voorraadbeheer
Enterprise
40per agent / per maand
Alles Professionalfuncties +
ZIA AI
Commandcenter
Canvas en Portals
Geavanceerd maatwerk
Mobiele SDK en MDM

Probeer nu gratis de Zoho People Plus Suite

Zoho People Plus is een set van unieke applicaties, geïntegreerd in één suite. Het geeft uw personeel en uw HR-teams kracht. Elk HR-team kan nu veel eenvoudiger zijn werk doen en uw medewerkers maximaal ondersteunen.

Zoho CRM Plus banner
Call Now Button