Zoho One
De Business Oplossing voor je gehele organisatie

Je gehele team gaat je dankbaar zijn
Zoho One
Verbind alle afdelingen van je organisatie

Zoho One

Zoho One is de revolutionaire all-in-one business oplossing voor je gehele organisatie. 50 geïntegreerde apps in één account. En dat voor één vaste prijs. Je gaat denken dat Zoho gek is geworden om je zoveel te geven tegen zo’n lage prijs. Maar niet is minder waar. De Zoho business suite is echt de enige oplossing waarbij de gehele organisatie maximaal profiteert van de geboden mogelijkheden. Ongeacht of je nu in het salesteam werkt, in het supportteam of verantwoordelijk bent voor het logistieke proces. Zoho heeft de tools waar je naar op zoek bent.

Het is zit er echt allemaal in

Overtuig jezelf

50 APPS in Zoho One

Zoho One heeft 50 applicaties met bijpassende mobiele apps waardoor je je gehele organisatie kan bouwen op slechts één geïntegreerde business oplossing. Dit is de deal: Je krijgt alle functionaliteiten van de gehele Zoho suite.

Dat betekent dat je in staat bent je klanten te bereiken, je verkoop te laten groeien, je financiële overzicht altijd en overal te hebben en je bent in staat om je je werk productief en in samenwerking met andere te doen vanaf welk device dan ook. En dat allemaal met slechts één enkele log-in in de cloud omgeving van je Zoho account.

Voor het verkoop team hebben we CRM. Voor Marketing Automation. En je Support afdeling is blij met Desk. Maar ook voor andere teams binnen de organisatie zoals Human Resources en IT zijn diverse oplossing voor handen.

Zoho One
Zoho One Mobile

Zoho One geeft je één beveiligde omgeving voor al je applicaties en de complete administratieve vrijheid. Eén beveiligde inlogmethode voor de gehele suite in plaats van een hele lijst met verschillende wachtwoorden voor alle apps die je gebruikt.

Met Zoho One hebben eigenaren en managers ook de complete controle over hun business data. Van medewerker en team management tot applicatie toegang en organisatie breed beveiligingsbeleid, Zoho geeft je de mogelijkheid om je bedrijf efficiënt te laten werken.

Zoho is de enige Business Suite die voor iedereen in je organisatie van toegevoegde waarde is. Met de Zoho oplossing werken de verschillende afdelingen echt samen. Wordt data optimaal benut en tijd bespaard over de breedte van je gehele team.

uw investering

Prijzen

Complete Plaatje
37/ mnd
+ 40 apps
GRATIS updates
email support
3 uur gratis Consultancy
Minimaal 5 medewerkers
Individuele Licentie
90/ mnd
+40 apps
GRATIS updates
email support
1 uur gratis consultancy
Geen beperking voor het aantal medewerkers

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op!

Wij weten het zeker! Zoho One is de business oplossing voor het gehele MKB.

Meer informatie over ons partnership met Zoho is hier te zien

 

 

Call Now Button