Zoho One
De Business Oplossing voor je gehele organisatie

Je gehele team gaat je dankbaar zijn
Verbind alle afdelingen van je organisatie

Zoho One

Zoho One is de revolutionaire all-in-one business oplossing voor je gehele organisatie. +40 geïntegreerde apps in één account. En dat voor één vaste prijs. Je gaat denken dat Zoho gek is geworden om je zoveel te geven tegen zo’n lage prijs.

 

Het is zit er echt allemaal in

Overtuig jezelf

+40 APPS

Zoho One heeft meer dan 40 applicaties met bijpassende mobiele apps waardoor je je gehele organisatie kan bouwen op slechts één geïntegreerde business oplossing. Dit is de deal: Je krijgt alle functionaliteiten van de gehele Zoho suite. Dat betekent dat je in staat bent je klanten te bereiken, je verkoop te laten groeien, je financiële overzicht altijd en overal te hebben en je bent in staat om je je werk productief en in samenwerking met andere te doen vanaf welk device dan ook. En dat allemaal met slechts één enkele log-in in de cloud omgeving van je Zoho account.

 

Zoho One
Zoho One Mobile

Zoho One geeft je één beveiligde omgeving voor al je applicaties en de complete administratieve vrijheid. Eén beveiligde inlogmethode voor de gehele suite in plaats van een hele lijst met verschillende wachtwoorden voor alle apps die je gebruikt. Met Zoho One hebben eigenaren en managers ook de complete controle over hun business data. Van medewerker en team management tot applicatie toegang en organisatie breed beveiligingsbeleid, Zoho One geeft je de mogelijkheid om je bedrijf efficiënt te laten werken.

uw investering

Prijzen

Complete Plaatje
30/ mnd
+ 40 apps
GRATIS updates
email support
3 uur gratis Consultancy
Minimaal 5 medewerkers
Individuele Licentie
75/ mnd
+40 apps
GRATIS updates
email support
1 uur gratis consultancy
Geen beperking voor het aantal medewerkers

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op!

Wij weten het zeker! Zoho One is de business oplossing voor het gehele MKB.

Call Now ButtonSnel contact