Zoho People: minder administratie, meer tijd voor mensen

Zoho People is één van de HR-oplossingen van Zoho. Beheer je de complete personeelsadministratie gemakkelijk online. Je HR zaken zijn 24/7 beschikbaar in de cloud.

 

HR analytics, real time samenwerken, elektronisch ondertekenen, rooster management, tijdsregistratie, verlofmanagement en nog veel meer handige functies zijn standaard aanwezig. Alle functies beheer je centraal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Iedere werknemer – ook die op de HR-afdeling – verdient de beste werkervaring. Met self-service opties en oplossingen, zoals case management, hebben werknemers eenvoudig toegang tot alle diensten die ze nodig hebben, waardoor jij als HR medewerker/recruiter/ondernemer meer tijd kunt besteden aan mensen en aan taken die niet repetitief of routinematig zijn.

 

Personeelsmanagement oplossing

Als HR-specialist weet u dat het opbouwen van een goede werkomgeving van vitaal belang is voor uw medewerkers. Met Zoho People kunnen werknemers niet alleen hun activiteiten volgen, maar ook hun teamwork. Geef uw mensen de mogelijkheid om hun eigen archief te bekijken en te onderhouden. Met Zoho People kunnen werknemers onder andere hun gegevens invullen, verlof aanvragen, goedkeuringen indienen.
Of het nu gaat om het versturen van offertes, contracten of het bijwerken van uw beleid. Er is nog nooit een betere manier geweest om al uw HR-documenten te beheren en te delen.

Zoho Medewerkers dashboard
People Brochure aanvragen

Vraag Brochure aan

Zoho Software Demonstration

Vraag Demo aan

Alle werknemersgegevens op één plek

De interface van Zoho People heeft nauwelijks uitleg nodig. Je hoeft niet ‘tech savvy’ te zijn om te navigeren en de juiste acties uit te voeren. De interface werkt intuïtief en spreekt voor zich. Je beheer al je administratieve HR-handelingen vanaf één centrale locatie. Vanuit één overzichtelijk dashboard kun je onder andere werknemers zoeken, favorieten instellen, organisatiestructuren bekijken en rapporten over je personeelsverloop analyseren. Met het grootste gemak voeg je aanwezigheidsgegevens uit meerdere apparaten samen, pas je verloftypen aan en maak je urenstaten.

Het maakt niet uit of je nu één vestiging hebt of wereldwijd kantoren hebt met medewerkers. De organisatie structuur, vestigingen, afdelingen en andere samenwerkingsvormen kunnen moeiteloos worden gerealiseerd binnen Zoho People.

Tijdregistratie op jouw manier

Handmatige invoer is niet meer nodig dankzij de module voor tijdregistratie. Met Zoho People kun je kiezen of je dagelijks of wekelijks de gewerkte uren bij wil houden. Je kunt ook timers gebruiken om de uren automatisch bij te houden. Ben je met meerdere projecten bezig? Maak dan logboeken aan die je eenvoudig en snel kunt updaten. Omdat Zoho People is gekoppeld aan Zoho CRM of Zoho Projects kan je bovendien zonder veel moeite een opdracht koppelen aan een client, account of project. Na één klik zie je hoe veel tijd voor een klant in rekening wordt gebracht.

Factureren van uren

Projecten plannen en factureren

Iedere opdracht, iedere taak en elk project kun je eenvoudig coördineren en opvolgen met Zoho People. Je plant meerdere opdrachten in voor een dag, meerdere dagen, of een hele week. Terugkerende werkzaamheden kan je zo ver vooruit plannen als je zelf wil. Gedetailleerde rapporten geven ondertussen een duidelijk overzicht van geplande uren, geregistreerde uren en eventuele afwijkingen. De nauwkeurige urenstaten kan je eenvoudig laten goedkeuren door opdrachtgevers voordat je ze factureert aan klanten. Werknemers kunnen hun gewerkte uren indienen via een tijdplanningsmodule. Betaling van gewerkte uren gaat uiteraard ook via Zoho. Hiervoor is Zoho Books beschikbaar als facturatie module, of je koppelt Zoho aan je bestaande boekhoudoplossing zoals Exact, Afas of andere toepassing.

Beoordelingen en toekomstplanning

Uw mensen zijn het belangrijkst onderdeel van uw bedrijf. Hoe beter de resultaten, hoe beter de prestaties van uw medewerkers. Met Zoho People heeft u een 360-graden, continu feedbacksysteem. De beste en plezierigste manier om werknemers te evalueren met behulp van aangepaste beoordelingsmethodes. Beoordelingen vinden daardoor niet eens per jaar plaats. Maar wordt met Zoho People een continu proces. Laat medewerkers hun collega’s beoordelen. Met reviews van collega’s kunnen managers snel inzichten verzamelen over elk lid van het team. Zelfs als werknemers hun identiteit niet willen prijsgeven, kunnen ze ervoor kiezen om anonieme feedback te geven.

Het geheugen van de HR-afdeling

Van het automatiseren van uw dagelijkse HR-processen, zoals mailnotificaties, taken, goedkeuringen en planningen. Het bouwen van vrijwel elke functie die uw organisatie nodig heeft is eenvoudig. Met workflows in Zoho People kunt u productiever werken. Onze intuïtieve interface maakt het automatiseren van uw workflows een eitje. Begeleidt u bij het instellen van workflows en het specificeren van criteria voor notificaties.

Data-analyse en rapportering

Er gaat veel tijd zitten in het bijhouden van kleine dingen. Met de rapporteringsmodule van Zoho People neem je evidence based beslissingen en verhoog je je rendement. De verfijnde rapporten helpen jou om je organisatie beter te beheren dankzij beslissingen die gebaseerd zijn op data.

HR Rapportage

Licentie Prijzen Zoho People

Een complete HR oplossing voor iedere organisatie. Vraag advies voor jouw ideale configuratie.

Essential HR
0,83gebruiker / maand
Basis HRIS
Zelf service functie
Werving van personeel
Verlofbeheer
Professional
1,66gebruiker / maand
Essential HR +
Aanwezigheid
Roosters
Planning van diensten
Premium
2,50gebruiker / maand
Professional +
Prestatiebeheer
Zoho analytics-integratie
Integratie met Zoho Reports
Enterprise
4,16gebruiker / maand
Premium +
Casusmanagement
Feedback
Querybeheer

Probeer nu gratis de Zoho People Plus Suite

Zoho People Plus is een set van unieke applicaties, geïntegreerd in één suite. Het geeft uw personeel en uw HR-teams kracht. Elk HR-team kan nu veel eenvoudiger zijn werk doen en uw medewerkers maximaal ondersteunen.

Zoho CRM Plus banner
Call Now Button