Zoho Campaigns introductie
Zoho Campaigns logo

Zoho Campaigns

E-mailmarketingsoftware die de verkoop stimuleert

E-mailmarketing die je verkoop vooruit helpt

Bedenk, maak, verstuur en volg e-mailcampagnes waarmee je een sterke klantenkring opbouwt. Zoho Campaigns maakt het je gemakkelijk: van uitnodigende e-mailtemplates tot een gebruiksvriendelijke editor en van handige automatiseringstools voor realtime analyse tot volledig geautomatiseerde follow-up campaigns o.b.v. klantactiviteiten en voorkeuren.

Met de beschikbare templates en een editor waarmee je makkelijk de verschillende onderdelen verplaatst (drag-and-drop), kan je in een paar minuten een gepersonaliseerde mailing maken.

Zoho Campaigns is gebouwd voor het stroomlijnen van marketingprocessen en helpt je met het vergroten van je zichtbaarheid, je naamsbekendheid en je verkoop.

Effectief en opvallend

Zoho Campaigns is een robuust hulpmiddel voor het bouwen van effectieve digitale marketingcampagnes. De e-mailcampagnes die je vanaf nu verstuurt vallen op en verdwijnen niet zomaar in de digitale prullenbak.
Met Zoho Campaigns is het maken van een e-mailcampagne eenvoudig en snel dankzij de drag-and-drop-interface en een heldere, aanpasbare lay-out. Met de afbeeldingseditor voeg je eenvoudig beeldmateriaal toe aan je nieuwsbrief. De beelden kan je met dezelfde editor verbeteren, bijsnijden en op andere manieren aanpassen.

Contactpersonen beheren

Bij het beheren van contactpersonen kan je kiezen voor de handmatige route waarbij je contacten één voor één toevoegt. Het is natuurlijk een stuk sneller om het proces te stroomlijnen en de standaard integratie te gebruiken voor het importeren van meerdere contacten uit Zoho CRM of uit Excel. Je contactenlijst deel je vervolgens weer eenvoudig in verschillende segmenten. De segmenten synchroniseren vanzelf tussen Zoho CRM en Zoho Campaigns.

Marketing automatisering

Zoho Campaigns automatiseert allerlei taken zodat jij je kan concentreren op je belangrijkste taken. Als een nieuwe abonnee zich aanmeldt of een klant een nieuwe aankoop doet, worden bijvoorbeeld autoresponders geactiveerd, zodat je niet elke keer een bericht hoeft te tikken en versturen. Ook herinnert het systeem je aan speciale gelegenheden, zoals verjaardagen van klanten, zodat je de betrokkenheid bij je klanten eenvoudig vergroot. Klanten waarderen deze persoonlijke benadering en daar pluk jij de vruchten van.

Niet gissen maar testen

Met Zoho Campaigns beschik je over een complete analytische toolbox waarmee je de prestaties van je campagne kan beoordelen. Bekijk wie heeft geopend, geklikt of gedeeld en zie wat bijvoorbeeld een andere titel of een andere volgorde van onderwerpen voor invloed heeft. Blijf up-to-date met nauwkeurige inzichten en statistieken en gebruik deze informatie om je algehele strategie te verbeteren.

Naadloze aansluiting

Zoho Campaigns sluit naadloos aan op verschillende applicaties van derden, zoals YouTube, G Suite, Facebook, WordPress en SurveyMonkey.

Zoho CRM
De professionele CRM oplossing voor MKB en Enterprise. Laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden en ontdek de unieke toepassingen.
Zoho Social
Plan onbeperkt posts, houd belangrijke zaken in de gaten en maak aangepaste rapporten met Zoho Social, zodat u altijd weet hoe het ervoor staat met uw prestaties op sociale media.
Zoho Pagesense
Meet uw belangrijkste websitestatistieken, begrijp het online gedrag van uw bezoekers en geef ze een gepersonaliseerde website-ervaring om het aantal conversies te verhogen.

Licentie Prijzen Zoho Campaigns

Afhankelijk van je gebruik is er altijd een perfecte configuratie. Vraag advies voor jouw ideale configuratie.

Abonnement op basis van e-mails
3vanaf
Aanmeldingsformulieren en -lijsten
Editor met slepen en neerzetten
A/B-testen
Vooraf ontworpen sjablonen
Geavanceerde segmentering
Personalisering
Consentmanagement
Onbeperkte e-mails
Autoresponders
Workflows
Dynamische inhoud
Batchverzending
E-mailpeilingen
Abonnement op basis van abonnees
4,5vanaf
Alles onder Abonnement op basis van e-mails +
Onbeperkte e-mails
Autoresponders
Workflows
Dynamische inhoud
Batchverzending
E-mailpeilingen
Betalen met e-mailcredits
7vanaf
Editor met slepen en neerzetten
A/B-testen
Vooraf ontworpen sjablonen
Personalisering

Probeer nu gratis de Zoho People Plus Suite

Zoho People Plus is een set van unieke applicaties, geïntegreerd in één suite. Het geeft uw personeel en uw HR-teams kracht. Elk HR-team kan nu veel eenvoudiger zijn werk doen en uw medewerkers maximaal ondersteunen.

Zoho CRM Plus banner

 

Call Now Button