Mobiele App Ontwikkeling

Mobiele App
Ontwikkeling

Hogere conversie, KLANTEN bereik je op hun mobiel

Mobiele App ontwikkeling - DE marketingtool

We denken er allemaal over na. Hoe bereik ik mijn klant? Hoe motiveer ik mijn klant meer zaken met mijn bedrijf te doen? Meer te bestellen? Vaker langs te komen? Welke marketingmethodes werken nog en welke niet meer? Plaats ik een advertentie in de krant of een magazine? Investeer ik in Google AdWords, of ontwerpen we een nieuwe brochure? Aangezien je het marketingbudget maar één keer uit kunt geven, doe je dat uiteraard het liefst aan iets waarmee je de investering snel weer (ruimschoots) terugverdient. Mobiele app ontwikkeling is een optie die je zeker niet zomaar mag vergeten.

De investering in een mobiele app is laag en gespreid, het gebruik heel eenvoudig, de connectie met de klant is één-op-één en je kunt het gebruik en de opbrengst tot in detail meten. Er is kortom geen reden meer om geen eigen app te hebben.

Contact met je klant.
Ieder toestel, elk model

De investering in een mobiele app is laag en gespreid, het gebruik heel eenvoudig, de connectie met de klant is één-op-één en je kunt het gebruik en de opbrengst tot in detail meten.

 

 

 

Restaurant App
Laat je klanten snel een eenvoudig hun eten bestellen. Veel goedkoper dan Thuiszbezorgd.
Radio App
Overal en altijd luisteren naar je favoriete muziek.
Onderwijs App
Altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Eenvoudig en snel iedereen informeren.
Community App
Eenvoudig communiceren binnen je netwerk. Ideaal voor verenigingen en organisaties.
Evenementen App
Het ideale communicatie medium voor, tijdens en na het evenement. Zowel voor bezoekers als de organisatie onmisbaar.
Retail App
De app voor de moderne retailer om in contact te blijven met zijn klanten. Omzet verhogend en tijd besparend.

Je eigen mobiele app - dat geeft je bedrijf uitstraling

Nog niet zo lang geleden was het ontwikkelen van een app een kostbare oplossing. Iedere app werd vanaf het begin opgebouwd. De ontwikkelaar begon met het schrijven van complexe code en uiteindelijk werd een app gelanceerd in een van de appstores. Voor de andere appstores moest dit traject geheel opnieuw worden doorlopen.

Gelukkig is dit niet meer nodig! Wij bieden je met ons platform nu de snelste manier om een app te bouwen – in de Benelux en misschien zelfs wel in de wereld. Zonder concessies te doen aan kwaliteit en mogelijkheden.

Maak nu je app met Appzmaker en start vandaag nog met het bereiken van je klanten op hun mobiele telefoon of tablet. Eén oplossing voor zowel de Google Play Store als de Apple Store. En dat op basis van een eenvoudig abonnement zonder torenhoge voorinvesteringen.