Mobiele App Ontwikkeling

Mobiele App
Ontwikkeling

Hogere conversie, KLANTEN bereik je op hun mobiel

Mobiele App ontwikkeling - DE marketingtool

We denken er allemaal over na. Hoe bereik ik mijn klant? Hoe motiveer ik mijn klant meer zaken met mijn bedrijf te doen? Meer te bestellen? Vaker langs te komen? Welke marketingmethodes werken nog en welke niet meer? Plaats ik een advertentie in de krant of een magazine? Investeer ik in Google AdWords, of ontwerpen we een nieuwe brochure? Aangezien je het marketingbudget maar één keer uit kunt geven, doe je dat uiteraard het liefst aan iets waarmee je de investering snel weer (ruimschoots) terugverdient. Mobiele app ontwikkeling is een optie die je zeker niet zomaar mag vergeten.

De investering in een mobiele app is laag en gespreid, het gebruik heel eenvoudig, de connectie met de klant is één-op-één en je kunt het gebruik en de opbrengst tot in detail meten. Er is kortom geen reden meer om geen eigen app te hebben.

Contact met je klant.
Ieder toestel, elk model

De investering in een mobiele app is laag en gespreid, het gebruik heel eenvoudig, de connectie met de klant is één-op-één en je kunt het gebruik en de opbrengst tot in detail meten.

 

 

 

Restaurant App
Laat je klanten snel een eenvoudig hun eten bestellen. Veel goedkoper dan Thuiszbezorgd.
Radio App
Overal en altijd luisteren naar je favoriete muziek.
Onderwijs App
Altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Eenvoudig en snel iedereen informeren.
Community App
Eenvoudig communiceren binnen je netwerk. Ideaal voor verenigingen en organisaties.
Evenementen App
Het ideale communicatie medium voor, tijdens en na het evenement. Zowel voor bezoekers als de organisatie onmisbaar.
Retail App
De app voor de moderne retailer om in contact te blijven met zijn klanten. Omzet verhogend en tijd besparend.

Je eigen mobiele app - dat geeft je bedrijf uitstraling

Nog niet zo lang geleden was het ontwikkelen van een app een kostbare oplossing. Iedere app werd vanaf het begin opgebouwd. De ontwikkelaar begon met het schrijven van complexe code en uiteindelijk werd een app gelanceerd in een van de appstores. Voor de andere appstores moest dit traject geheel opnieuw worden doorlopen.

Gelukkig is dit niet meer nodig! Wij bieden je met ons platform nu de snelste manier om een app te bouwen – in de Benelux en misschien zelfs wel in de wereld. Zonder concessies te doen aan kwaliteit en mogelijkheden.

Maak nu je app met Appzmaker en start vandaag nog met het bereiken van je klanten op hun mobiele telefoon of tablet. Eén oplossing voor zowel de Google Play Store als de Apple Store. En dat op basis van een eenvoudig abonnement zonder torenhoge voorinvesteringen.

Neem de eerste stap
Informeer naar jouw mogelijkheden

Internet is verschoven van desktop naar mobiel. Volgens Google vindt meer dan 50% van de zoekopdrachten plaats via mobiele devices als smartphones en tablets. De mobiele app is het perfecte medium om te zorgen dat je klant via mobiele devices bijdraagt aan je online doelstellingen. Het beeld van een app is helemaal afgestemd op de mobiele telefoon of tablet.

01
Perfecte marketing tool
02
Persoonlijk contact met de klant
03
Eenvoudig in het gebruik
Get it on google playavailable on the apple store

Wat zeggen onze klanten

We hebben de mogelijkheid iedereen optimaal te informeren door hen bijvoorbeeld een herinnering te sturen op de dag van onze dansmatinees en dansavonden.
Chris Bernaards
Eigenaar Danscentrum Bernaards
Radio en Internet zijn met elkaar verbonden voor de toekomst. Met de mobiele app kunnen onze trouwe luisteraars overal genieten van de muziek van FalconFM
Roger Franssen
DJ en Eigenaar FalconFM
De ontwikkeling van de WERKplaats app samen met Mobile XL kan ik niet anders omschrijven dan vlekkeloos. Mobile XL is nauw betrokken, vakkundig, innovatief en meedenkend.
Miake Kentrop
Community Manager

Internet is verschoven naar mobiel

Je doelstellingen overtreffen en je business laten groeien? Wij ondersteunen je!

Internet is verschoven van desktop naar mobiel. Volgens Google vindt meer dan 50% van de zoekopdrachten plaats via mobiele devices als smartphones en tablets. De conversie via mobiele devices loopt echter achter bij de conversie via de desktop en laptop. Websites zijn namelijk nog steeds niet het optimale medium om de klant te motiveren om via mobiele devices (zeker smartphones) bestellingen te plaatsen of andere acties te ondernemen die leiden tot conversie. Dit heeft te maken met de hoeveelheid informatie op een website en de beperkte ruimte op een mobiel scherm (en dan maakt het niet uit of je website responsive is of niet). Daarom is het logisch om te investeren in mobiele app ontwikkeling. Tijd dus voor mobiele app ontwikkeling.

De mobiele app is het perfecte medium om te zorgen dat je klant wél via mobiele devices bijdraagt aan je online doelstellingen. Het beeld van een app is helemaal afgestemd op de mobiele telefoon of tablet. Daarnaast is de informatie op de app veel beter afgestemd op communicatie tussen de klant en je bedrijf. Zo heeft de klant met één druk op de knop contact met jouw bedrijf, maar kan jij de klant ook rechtstreeks bereiken.

Call Now Button