Zoho Creator digital-transformation
Zoho Creator Logo

Zoho Creator

Ontwikkelen, Integreren en Uitbreiden

Applicaties bouwen, integreren en uitbreiden

Zoho Creator maakt het mogelijk om je Systemen aan je bedrijfsprocessen aan te passen, zoals het hoort. Ontwikkel in korte tijd een maatwerkapplicatie met minimaal programmeerwerk. Je hebt nauwelijks code nodig. Dit betekent snellere ontwikkeltrajecten en lagere kosten vergeleken met traditionele IT-oplossingen.

De uitgebreide functionaliteit je in staat om cloud based maatwerkapplicaties volledig aan je specifieke wensen te laten voldoen. Zoho Creator beschikt over een open API koppeling, waardoor een in Zoho Creator ontwikkelde applicatie met diverse andere applicaties en databases kan worden gekoppeld zoals Zoho CRM, Exact, SAP, voertuiggegevens van RDW en de database van de KVK.

 

video background
Niet moeilijk

Met Zoho Creator maak je allerlei soorten bedrijfsapplicaties. Van een eenvoudig online inschrijfformulier tot een uitgebreid PIM-systeem (product information management). Je bouwt maatwerk software oplossingen voor unieke processen die niet binnen Zoho worden aangeboden. Maar ook de integratie tussen de Creator applicaties en bestaande oplossingen zoals Zoho CRM en Zoho Desk zijn mogelijk.

Intuïtief

Je werkt met een intuïtieve visuele ontwerpomgeving. Het gebruiksgemak is groot. Je hoeft niet over de beste programmeervaardigheden te beschikken om een mobiele app te bouwen. Op een eenvoudige manier bouw je applicaties die er uitstekend uitzien. En om te starten hoef je vooraf niets te configureren. Je kunt dus direct beginnen met het ontwikkelen van applicaties. Daarnaast biedt Zoho uitgebreide documentatie en instructies voor het werken met Zoho Creator.

Custom applicaties met low code
Veel mogelijkheden

Aan welke apps moet je denken? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, maar denk bijvoorbeeld aan keuringsprocessen, verhuurprocessen, rittenadministratie, vacaturematching, cursusadministratie en voorraadbeheer. Het bouwen van basisdatabases en het maken van rapporten is heel eenvoudig en over het algemeen kun je veel dingen doen met de ‘drag and drop’ interface. Met Zoho Creator heb je erg snel een simpele applicatie, of met meer inspanning een uitgebreide oplossing zoals een ERP.

Zoho CRM
De professionele CRM oplossing voor MKB en Enterprise. Laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden en ontdek de unieke toepassingen.
Zoho Flow
Automatiseer je bedrijfsprocessen en integreer je applicaties met elkaar zonder één woord code.
Zoho Bugtracker
Zoho Bugtracker gebruikt intuïtieve dashboards en snelle aangepaste weergaven om bugs op te sporen, te organiseren en te beheren.
Zoho Creator

Licentie Prijzen Zoho Creator

Afhankelijk van je gebruik is er altijd een perfecte configuratie. Vraag advies voor jouw ideale Zoho Creator configuratie.

Premium
25per gebruiker / per maand
Alles onder Basic +
50 Apps
Ongelimiteerd aantal records
Klantenportaal (add-on)
Sandbox voor development
Applicatie backup
Meertalig support
Offline mobiel toegang
Integratie betaalprovider
Domein restricties mogelijk
E-mail management
Ultimate
400per maand
Alles van Premium +
Inclusief 10 gebruikers
€ 25,- additioneel per extra medewerker
Unlimited Apps
Unlimited Records
Minimaal 10 gebruikers
1000 Klanten portaal gebruikers
Downloaden van iOS en Android Apps
Integratie met Active Directory

Gartner zegt: Zoho is een visionair voor Enterprise Low-Code Application Platforms

Zoho Creator eBook voor CIO
Call Now Button