Zoho Integraties financiële systemen

Een veel gestelde vraag is hoe Zoho te integreren met het bestaande financiële systeem of boekhoud pakket. Ondanks dat Zoho ook beschikt over de Zoho Books applicatie zijn de Nederlandse boekhoudsystemen beter ingericht om de accountancy taken te verrichten. Om die reden hebben we de afgelopen jaren een groot aantal klanten voorzien met een integratie tussen Zoho en hun eigen boekhoud systeem. Exact Online, Exact Globe, Moneybird en AFAS zijn voorbeelden van applicaties waarmee Zoho via de API te koppelen is.

En deze integratie hoeft niet uitsluitend één kant op de te gaan. Ook betaalinformatie uit het boekhoud systeem kan worden terug gezonden naar Zoho CRM. Het voordeel van het integreren van Zoho met het financiële systeem is dat uitsluitend de financieel verantwoordelijke toegang tot Exact, AFAS of Moneybird hoeft te hebben. Dit scheelt licentiekosten en maakt het werken eenvoudiger doordat iedereen nog maar in één applicatie hoeft te werken.

Naast de koppeling tussen CRM en het boekhoudpakket is er ook de mogelijkheid om Zoho Desk, Books en Projects hierin te betrekken. Hiermee wordt het mogelijk om door medewerkers geregistreerde uren op projecten, of extra gemaakte kosten, direct naar de klant te factureren.

Wil jij ook meer informatie over de integratie tussen Zoho en je financiële systeem, dan zijn wij beschikbaar om de mogelijkheden uit te leggen.

Call Now Button