Wordpress Website

Het meest gebruikte CMS ter wereld, daar kan geen maatwerk tegen op. Je WordPress website op basis van de nieuwste technologieën en met de meeste functionaliteiten.

Een contentmanagementsysteem (CMS) is een tool om de content van je WordPress website, onafhankelijk van het design en de techniek ervan, te beheren. WordPress is flexibel, zeer goed aanpasbaar, bijzonder gebruiksvriendelijk en gewoon een heel goed CMS. Je kunt het gebruiken voor blogs, zakelijke websites en zelfs voor e-commerce (webshops).

Wij hebben uiterst ervaren ontwikkelaars die je WordPress website zeer snel kunnen updaten en aanpassen met de functionaliteiten die je altijd al wenste.

WordPress wordt door duizenden ontwikkelaars gebouwd en onderhouden. Dit geeft je de vrijheid je website bij zeer veel bedrijven onder te brengen. Een CMS dat door een bedrijf zelf is ontwikkeld heeft altijd beperkingen, kan nooit met de nieuwste technologieën mee en levert beperkingen op als het gaat om het kiezen van een partner.

 

Ons proces voor succes

STAP 1
Functionele omschrijving
Om geheel in detail duidelijk te krijgen wat we samen gaan realiseren maken we een functionele omschrijving. Wat moet de website gaan doen, welke uitstraling moet hij hebben en uiteraard welke content gaat hier op komen.
STAP 2
Design van de website
We starten met het design van de website en gaan de structuur van de pagina's vast stellen. Dan begint er een beeld te komen hoe de website er uit gaat zien.
STAP 3
DE TECHNIEK EN HET CMS
Vervolgens gaan we de technische kant van de website realiseren aan de hand van het WordPress CMS. Het design wordt hieraan gekoppeld, zodat je nieuwe website ook echt gaat werken zoals in Stap 2 bedoeld was.
STAP 4
De content van de website
Dan komt het belangrijkste van de website. De content wordt toegevoegd. Alle informatie, teksten, foto's, documenten. Alles wat u wenst te delen op de website wordt op de website gezet op de juiste plaats.
STAP 5
De Analyse
Wanneer de website live is wil je ook gaan zien wat er met de website gebeurt. Hoeveel bezoekers heb je per dag op je website? Komen ze bij de pagina's die voor jou het belangrijkste zijn? Waar komen ze vandaan? Data geeft je informatie over wat je moet aanpassen aan je website om het resultaat nog verder te verbeteren.

Een aantal website projecten

Diensten voor een goed vindbare website

Design

Het Design van je website is heel belangrijk, want dit geeft de uitstraling van je bedrijf weer. Ben je heel technisch of juist heel zorgzaam. Wil je vlot over komen of juist betrouwbaar. Met het juiste design spreek je op de juiste manier de bezoeker van je website aan.

Responsive

Responsive moet de website absoluut zijn. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het toestel of de laptop waarop de website wordt bekeken. In meer dan 50% van de bezoeken is dat vaak via een mobiele telefoon. Daarom dus heel belangrijk dat alle informatie ook via de telefoon snel vindbaar is en goed leesbaar is.

SEO

Uiteindelijk gaat het om het resultaat van de website. Wat levert de website je bedrijf op. Om dit te maximaliseren zullen we SEO moeten toepassen op de website. Dit betekent dat niet alleen de content goed moet zijn, maar dat deze ook nog eens op de juiste manier geschreven dient te worden. Gelukkig kunnen we exact meten wat er allemaal met de website dient te gebeuren om SEO te optimaliseren.

Vernieuwen

Ook is het noodzakelijk om regelmatig nieuwe informatie aan je website toe te voegen. Nieuwe artikelen moeten worden geschreven. Foto's vernieuwd en video's gemaakt. Een nieuwe website is geen eenmalige actie, maar een continu proces.

Prijzen

Hieronder een overzicht van een aantal van onze diensten. Voor iedere organisatie is er wel een passende oplossing. Vraag gerust vrijblijvend naar meer informatie.

 

 

 

Website MKB abonnement
Realiseren van WordPress website
Aanschaf templates en plug-ins
Hosting
Technische Support
Content Creatie
Fotografie
Custom Design
79per maand
Wordpress Website Compleet
Website Ontwikkeling
Aanschaf van templates en plug-ins
Customization
Zoekwoorden advies
Fotografie
Hosting
Technische Support
2195eenmalig
Custom Design
Uniek design
Eigen identiteit
Huisstijl perfect
Design naar HTML
Technische ontwikkeling
Content creatie
SEO advies
3500indicatie
SEO onderzoek
Zoekwoorden onderzoek
Huidige Vindbaarheid Overzicht
Concurrentie analyse
Verbeterpunten overzicht
Uitvoering van verbeteringen
Aanpassingen op de website
Garantie op de nr. 1 positie
799eenmalig

 

Call Now Button