Zoho Recruit Mobile
Zoho recruit logo

Zoho Recruit

Geweldige medewerkers zorgen voor geweldige teams

Zoho Recruit: efficiënt rekruteren en opvolgen

Zoho Recruit stroomlijnt het complete proces van werving tot baan. Het is zowel krachtige rekruteringssoftware als een handig kandidatenvolgsysteem. Vind de beste matches, beheer CV’s, volg sollicitatiegesprekken en loop nooit meer de perfecte kandidaat mis.

Zoho Recruit is geschikt voor HR afdelingen van bedrijven en voor uitzendbureaus. De krapte op de arbeidsmarkt is in sommige sectoren nijpend en regelmatig valt de term ‘war on talent’. Recruiters moeten zich in allerlei bochten wringen om hun vacature bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

Zoho Recruit biedt je de helpende hand door stappen in het wervingsproces te automatiseren. Je vergeet nooit meer een stap in het proces doordat je workflows gestructureerd zijn. Een CV raak je nooit meer kwijt en kandidaten ontvangen op tijd de juiste informatie. Via overzichtelijke dashboards heb je altijd inzicht in de status van een kandidaat. Als onderdeel van de HR Suite mer o.a. Zoho People verzorgt Zoho Recruit een belangrijk onderdeel van het gehele hire -to -fire proces.

Zoho Recruit doelgroepen
Maatwerk in werving

Elk bedrijf is uniek en elk bedrijf heeft unieke eisen op het gebied van werving. De wervingsoplossingen van Zoho Recruit voldoen aan alle mogelijke behoeften en eisen voor het aantrekken van (tijdelijk) personeel. Haal de beste mensen binnen en handel de bijbehorende administratie eenvoudig en vlekkeloos af.

Voor uitzenbureaus en payrollers

De Zoho Recruit oplossing voor personeelswerving via uitzendbureaus biedt één platform voor het beheer van alle wervingsprocessen. Zoho Recruit helpt bij het vinden, volgen en aannemen van de beste kandidaten, dankzij krachtige sourcingkanalen, eenvoudige hulpmiddelen voor cv-extractie en geautomatiseerde workflows en analyses. En dat is een absolute noodzaak in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt. Zoho Recruit brengt het volledige recruitmentproces onder in één systeem: van het plaatsen van een vacature tot en met selectie van de uitzendkracht. Zoho Recruit zorgt ervoor dat jij uitzendkrachten sneller en efficiënter kunt matchen aan een geschikte job. Hiermee bespaar je dus heel wat tijd. Zodra je de juiste medewerker voor een klant hebt gevonden, communiceer je dankzij Zoho Recruit via effectieve communicatiekanalen snel en duidelijk met je tijdelijke krachten en je klanten. Gegevens van kandidaten die buiten de boot vielen of klaar zijn met hun tijdelijke baan, kan je bewaren – mits de kandidaat toestemming geeft – om later opnieuw te gebruiken.

Voor MKB

De werknemer staat sterk in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt, hij is de career owner die in veel gevallen kan kiezen waar hij gaat werken. Om de juiste medewerkers aan te trekken, is het belangrijk om aan employer branding te doen. Om je cultuur te laten zien. Waarom is het leuker om bij jou te werken dan bij een ander bedrijf dat in dezelfde talentenvijver vist? Als je de aandacht van een potentiële medewerker hebt getrokken, maak het hem dan zo makkelijk mogelijk om te solliciteren. Zoho Recruit biedt het perfecte platform om een carrièrepagina aan te maken, om met kandidaten te communiceren en om van het sollicitatieproces een fluitje van een cent te maken. Vind de beste kandidaten sneller, houd cv’s en sollicitatiegesprekken efficiënt bij en loop nooit meer een geweldige werknemer mis.

Kandidaten zoeken

Zoho Recruit helpt bij het verzamelen van cv’s uit verschillende bronnen. Je bereikt veel kandidaten filtert de resultaten op basis van je behoeften. Dit verbetert de kwaliteit van uw wervingsdatabase.

Cv’s ophalen en volgen

Haal meerdere cv’s op uit documenten, e-mailbijlagen, mappen, vacaturesites, social media, Google zoekresultaten… en plaats vervolgens de gegevens van de kandidaat samen met de oorspronkelijke cv weer in uw kandidatendatabase. Beheer vervolgens de cv’s en blijf op de hoogte van de voortgang van kandidaten.
Vacatures plaatsen op eigen website
Zoho Recruit maakt het je gemakkelijk om een vacature op je eigen website te zetten. Dit geeft je wervingsproces een veel breder publiek.

Klant- en kandidaatbeheer

Eenvoudig beheer van uw klanten, kandidaten en andere contactpersonen. Krijg een kort overzicht van de huidige status voor alle vacatures en kandidaten van de klant.

Applicant Tracking Systeem (ATS) met e-mail en Google apps

Houd alle e-mailcommunicatie met kandidaten, klanten en contactpersonen bij vanuit Zoho Recruit, zonder te schakelen tussen verschillende e-mailprogramma’s. Vanuit het ATS-systeem heb je ook toegang tot al je Google-contactpersonen, -gebruikers en -agenda’s.

Zoho People
Ontworpen om uw werknemers gelukkiger te maken. Wij verzorgen uw HR-processen terwijl u zorg draagt voor uw werknemers. Onboarding, aanwezigheidsbeheer, tijdregistratie.
Zoho Workerly
Software voor flexwerkers, stelt organisaties in staat om de database van klanten en tijdelijke krachten te beheren. Planning te maken, roosters te genereren en facturen te verzenden.
Zoho Expense
Online software voor het declareren van onkosten, zodat bedrijven het declareren en goedkeuren van onkosten kunnen automatiseren. Snel, eenvoudig en zeer nauwkeurig.

Licentie Prijzen Zoho Recruit

Vraag advies voor jouw ideale configuratie.

Standard
22,50per gebruiker / per maand
Carrièrewebsite
Bronversterkers
Premium vacaturesites
Cv's analyseren
Postvak In voor cv's
CV-tool
Wervingspipeline
Revisie- en feedbackformulieren
Geformatteerd cv
Rapporten en dashboards
Workflow-beheer
Vacaturesjablonen
Integratie met Google Apps
Outlook Mail en Plug-in
Bulk-/massa-e-mail
Koppel sociale profielen
Zoho Mail-integratie
Zoho Sheets-integratie
Vacaturebeheer
Zoho CRM-tweerichtingssynchronisatie
Zoho People-integratie
Professional
45per gebruiker / per maand
Alles van de Standard versie +
Semantische kandidaatselectie
Radius zoekopdracht
Pre-screening beoordelingen
Sociaal werven
Sms- en PhoneBridge-integraties
Aanmelding voor sollicitanten
Kandidaattoewijzingsregels
Geavanceerde rapportanalyses
Prognoses
Rollen en profielen
Beveiliging op veldniveau
Aangepaste modules
Domeintoewijzing
Aangepaste koppelingen
Webhooks
Machtigingen voor bijlagen
Meerdere valuta's
Machtigingen voor bijlagen
Meerdere valuta's
Bedrijf
67,50per gebruiker / per maand
Blauwdruk
Automatische antwoorden
Aangepaste functies en knoppen
Alles van de Professional versie +
Territoriumbeheer
Aangepaste rollen en profielen
Webtabbladen
Onbeperkte records
Onbeperkt cv's analyseren

Probeer nu gratis de Zoho People Plus Suite

Zoho People Plus is een set van unieke applicaties, geïntegreerd in één suite. Het geeft uw personeel en uw HR-teams kracht. Elk HR-team kan nu veel eenvoudiger zijn werk doen en uw medewerkers maximaal ondersteunen.

Zoho CRM Plus banner
Call Now Button